FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSE



NYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:






Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Abelone Glahn
Skal du ta' det hele med dig?
– gør plads til næste kapitel i tide
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  255
ISBN:  9788772165714
Udgave, år:  1, 2022
Oplag, år:  1, 2022
Udgivelse:  Maj 2022
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  5847
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Det kan være svært at flytte fra større til mindre, især når man kommer op i årene. Det jordiske gods skal minimaliseres, men lige så vigtigt skal man tage afsked og lukke en dør for at kunne sig goddag til et af livets næste og måske sidste kapitler. Skal du ta’ det hele med dig? hjælper dig på vej.



Nogle klarer såvel beslutning om flytning som udførelse på kort tid, andre skal have tilløb og udfører handlingen i deres helt eget tempo. Men for alle handler det om at være i tide, mens kræfter, helbred og lyst til at begynde et nye sted stadig er intakt.

Journalist Abelone Glahn og hendes mand, musiker Peter Abrahamsen, flyttede for nylig fra en 600 m2 nedlagt landsbyskole på Falster til en toværelseslejlighed på 69 m2 i København. Det er blandt andet erfaringerne herfra, som Abelone Glahn nu giver videre i Skal du ta’ det hele med dig?

I bogen får du et hav af praktiske råd, nemme to-do-lister og vejledninger til, hvordan man griber hele processen an. Men det er ikke kun en skridt-for-skridt-vejledning. Det er også en bog, der går tæt på de mange følelser, der opstår i forløbet, og som nogle gange står i vejen for processen.

Seniorernes overvejelser involverer stillingtagen til en uvis fremtid, til økonomi og helbred, men også til mulig ensomhed, energi, livslyst, og ikke mindst til ønsker om den kommende bolig, boformer og fællesskab med andre.

Dertil kommer forhandlinger på flere plan om forløbet, for også ægtefæller kan være uenige om hastighed, opbrud og boligvalg. Især de voksne børn kan have nogle udfordringer, når deres gamle forældre skal igennem disse overvejelser og bryde deres hidtidige hjem op.

Bogen er til alle fra 50 år og opefter, der overvejer at flytte til mindre – og ikke mindst er den til deres voksne børn, der overvejer at tage de til tider svære samtaler med forældrene.


Forfatterinfo:

Abelone Glahn (f. 1955) er forfatter og kommunikationsrådgiver. Hun har skrevet en lang række bøger til selvstændige og arbejder mere og mere med seniorlivet, som hun selv står midt i.

Anmeldercitater:

»Bogen er velkomponeret, rigt illustreret og fuld af gode råd og overvejelser. Den balancerer fint på grænsen mellem det personlige og det private.«
Lolland-Falsters Folketidende

»En virkelig oplysende og vigtig bog, som også meget yngre læsere kan have stor gavn af. Bogen er velskrevet og indeholder megen research. Selvom forfatteren tager udgangspunkt i egne overvejelser og deres konkrete flytning, så løfter bogen sig i den grad til at kunne hjælpe mange.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik