FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Francesca Hornak
Julen varer længe ...
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  429
ISBN:  9788772160528
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  November 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  4271
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En uge i familiens skød kan føles som en evighed. Især hvis alle går og holder på en hemmelighed; og hvis en af de hemmeligheder en dag banker på døren ... Skeletterne vælter ud af skabet i denne varme og humoristiske juleroman.Det er jul, og for første gang i mange år er familien Birch samlet under ét tag. Selv Emma og Andrews ældste datter, der normalt er ude for at redde verden, er rejst hjem til familiehuset nord for London. Men Olivia er kun kommet, fordi hun var nødt til det. Efter flere måneder i epidemiramte Liberia er hun tvunget til at tilbringe juleugen i karantæne sammen med resten af familien.

I de næste syv dage bliver familien Birch afskåret fra omverdenen og tvunget ind i hinandens liv. Mens Olivia kæmper med sit kulturchok, har resten af familien deres at se til. Lillesøster Phoebe er travlt optaget af bryllupsplaner, men opfører hendes forlovede sig ikke lidt mærkeligt? Emma er fast besluttet på at skjule sin kræftdiagnose, og Andrew har netop modtaget en e-mail fra en voksen søn, han ikke anede noget om.

Snart begynder hemmelighederne at sive ud, og alle opdager, at de ikke ved helt så meget om deres familie, som de gik og troede. Det bliver en lang juleuge …

Julen varer længe ... inviterer dig til jul hos en familie, der måske har endnu flere problemer end din egen. Det er en lun og charmerende, men også bidende roman om at lære sig selv og sine nærmeste bedre at kende, fortalt med humor, indsigt og masser af overraskelser.


Forfatterinfo:

Francesca Hornak er journalist og forfatter. Hun har blandt andet haft en fast klumme i engelske The Sunday Times og har skrevet for The Guardian, Elle og Cosmopolitan.

Anmeldercitater:

»Jeg ELSKEDE den! Varm og menneskekærlig, sjov og sørgelig og med et fantastisk plot fyldt med uventede drejninger. Julen varer længe ... er en gennemført nydelse at læse fra start til slut. Francesca Hornak er et ægte talent. Helt igennem skøn!«.
Marian Keyes

»Jeg kan virkelig anbefale denne bog, hvis du er til chick-lits. Den kan også sagtens læses, når man ikke er i julestemning – for den handler om så meget andet også: Kærlighed (og mangel på samme), familie (på godt og ondt), sygdom og venskab m.m. Francesca Hornak er virkelig dygtig til at beskrive familierelationerne. […] Før jeg havde set mig om var den læst«.
Mellem-linjerne.dk

»Hvis du kun skal læse én julebog i år, så lad det være denne. Jeg var virkelig godt underholdt hele vejen gennem romanen«.
Bogblogger.dk

»Det er en sød fortælling om familiebånd, kærlighed og sammenhold. […] Som julebog kan den bestemt anbefales«.
Bogtanken.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»’Julen varer længe …’ er en virkelig hyggelig, lun, medrivende og hjerteskærende sørgelig fortælling. Perfekt juleferielæsning. Francesca Hornak har skrevet en skøn debutroman – og jeg håber, at der kommer mere fra hendes hånd«.
Bech’s Books

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Jeg vil anbefale ’Julen varer længe …’ til alle fans af julekomedier, juleromaner og chicklit-genren generelt. Jeg synes det er en fantastisk historie, som holdt mig fanget fra start til slut. Selvom der også sker alvorlige ting i bogen, så er det altså en rigtig feel-good-roman, som absolut er læseværdig! Jeg giver den 5 stjerner, da jeg synes den er noget helt særligt indenfor sin genre«.
Sidses Bogreol

»[…] en ret perfekt bog til juledagene, hvis man trænger til en pause fra sin egen familie«.
Alt for damerne

»’Julen varer længe’ er en rigtig fin bog, og den kan læses på alle tider af året. Romanen har et rigtig godt persongalleri og skifter hele tiden synsvinkler, så man lærer alle personerne godt at kende og får historien fortalt gennem flere øjne«.
Litteratursiden.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] en af de bedste julebøger jeg har læst i år. Den er fjerlet at læse og den er underholdende og samtidig har den også nogle tankevækkende øjeblikke. Særligt i karakterne som vi måske alle kan genkende. Enten i os selv eller i vores egen familie. De føles i hvert fald meget helstøbte og utrolig bekendte. Hvilket kun gør læseoplevelsen endnu bedre«.
Skrivepulten

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Den her historie er en af de historier som er så mærkbar og virkelighedsnær, at man ikke kan andet end at holde af karaktererne i bogen. Hornak har virkelig skrevet en tragikomisk historie som på den ene eller den anden måde får læseren til at tænke efter og mærke efter. Historien er spækket med humor og en masse overraskelser som vil få dig som læser til at undre dig. Men den vil også få dig til at tænke over, hvor godt du egentlig kender din egen familie og i sidste ende måske også dig selv«.
The Bookish Boegeskov

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik