FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Steen Beck
Veje til viden
Piagets og Vygotskys læringsteorier i historisk og teoretisk belysning
Pris 399,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  454
ISBN:  9788771185591
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  1, 2015
Udgivelse:  August 2015
Indbinding:  Paperback
Best.nr.:  3709
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Denne bog giver en grundig præsentation og diskussion af Jean Piagets og Lev Vygotskys teorier om erkendelse, læring og undervisning samt analyser, der ikke tidligere har været i centrum i de nordiske lande.Bogen analyserer de to teoretikere og deres pædagogiske og didaktiske teorier set i en idé- og kulturhistorisk kontekst. Derudover er den et selvstændigt bidrag til en vigtig international diskussion om teoriers forenelighed og uforenelighed.

Den henvender sig til enhver, der interesserer sig for pædagogisk filosofi, idehistorie og læringsteori, og bogen kan med fordel anvendes af studerende og lærere på universiteter og professionshøjskoler. Den slutter af med at se på de to teoretikere imellem teori og praksis: Hvordan kan vi i dag bruge dem i klasselokalet?


Forfatterinfo:

Steen Beck er mag.art. i litteraturvidenskab og lektor, ph.d. ved Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet. Han forsker i læringsteori samt didaktik og læreprocesser i gymnasiet og har i mange år beskæftiget sig med pædagogikum, først som underviser og siden som forsker.

Anmeldercitater:

»Steen Beck anvender dialektikkens dynamik til at skrive Piaget og Vygotsky ind i nutiden, så man sidder tilbage med en kvalificeret indføring i den erkendelsesmæssige og historiske udvikling bag de store stemmer«.
Tine Tønnes Sørensen, gymnasielærer i psykologi

»Bogen er informativ, dybgående, fængslende, interessevækkende og spændende læsning for brugere med interesse i psykologi, filosofi og pædagogik. [...] Jeg kan klart anbefale bogen til studerende og lærere på professionshøjskoler, universiteter og seminarer«.
Ute Wagner, daglig pædagogisk leder i en børneinstitution

»[…] en guldgrube. Den er et standardværk som studiebog. [...] Undervisere kan vælge at starte læsningen med bogens fjerde del: ’Piaget og Vygotsky i klasselokalet’, hvor Steen Beck uddyber og konkretiserer de mulige didaktiske implikationer. Her genfindes læringsrumsmodellen, og her beskrives ’den didaktiske mikrogenese’, som er et begreb, der åbner for og beskriver det helt fundamentale forhold mellem lærerens undervisning og elevens læring«.
Folkeskolen

»Bogen adskiller sig fra andre bøger ved at praktisere den tænkning, den beskriver på en dynamisk måde«.
Jan Kjærgaard Hansen, socialpædagog

»[…] en interessant og velgennemarbejdet bog om Piaget og Vygotsky med tyngden lagt på teoriernes samtidshistoriske og idehistoriske sammenhænge. Der bliver dog også plads til en spændende diskussion af, hvordan de to tænkere kan bruges til at forstå forholdet mellem undervisning og læring i skolen«.
Dansk Pædagogisk Tidsskrift

»[…] en yderst velskrevet bog. […] Beck formår at formidle svært stof på en måde, der gør den tilgængelig for også relativt uindviede læsere. På denne baggrund vil jeg anbefale alle med en interesse for pædagogik, læring, dannelse og skoleafholdelse at læse Becks bog«.
Studier i pædagogisk filosofi

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik