FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Nana LyzetRikke Rosengren

Fotograf Stine Heilmann. Forord af Rasmus Kofoed, køkkenchef på Michelin-restauranten Geranium og guldmedaljevinder ved Bocuse d’Or.


Mad og nærvær
Lækker vegetarisk mad i daginstitutionen
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  196
ISBN:  9788771181432
Udgave, år:  1, 2014
Oplag, år:  2, 2020
Udgivelse:  Februar 2014
Indbinding:  Paperback
Illustreret i farver
Best.nr.:  3085
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En vegetarisk kogebog, hvor opskrifterne er beregnet til hhv. 40 børn og fire personer, så retterne kan laves både i daginstitutionen og derhjemme.Bogen er inddelt efter årstiderne. Hver del begynder med et par forslag til udepædagogiske aktiviteter, der passer til årstiden, og forfatterne opfordrer til, at børnene også er med til at indsamle råvarerne. Saften og tarteletterne smager trods alt altid bedre, når man selv har været med til at samle rabarberne og plukke aspargeserne. Dermed bliver naturen automatisk inddraget i institutionens hverdag.

Bogen henvender sig til pædagoger, kokke, økonomaer og forældre, der ønsker ny inspiration til madlavningen med børn.

Du kan downloade en opskrift på græskarsuppe fra bogen nederst på denne side.


Forfatterinfo:
Nana Lyzet er udlært kok fra Cafe Victor i København. Hun har arbejdet i ind- og udland i en lang årrække, bl.a. på restaurant Era Ora, mediehuset Peoplegroup, Skagens fiskerestaurant samt som privat kok og i gastronomiske projekter – og hun har lavet madprojekter i samarbejde med Claus Meyer. Nana er i dag ansat i Frederiksberg Kommune, hvor hun arbejder med børne- og skolemad.

Rikke Rosengren er leder, medstifter og ejer af institutionen Børneøen Bonsai. Hun er uddannet Rudolf Steiner-pædagog og har arbejdet inden for det pædagogiske område i mange år. Herudover holder hun oplæg for forældre og underviser på seminariet om bl.a. kost, madkultur og pædagogik samt motorik og natur.

Anmeldercitater:

»Det er den flotteste bog med grønne opskrifter, som jeg har set, og jeg har en del i min samling. Bogen er fyldt med fantastiske fotos, hvor sanserne bliver pirret af de flotte billeder, som giver lyst til at gå i gang med det samme med at afprøve opskrifterne. Bogen adskiller sig fra andre bøger om grøn mad på den måde, at opskrifterne er suppleret med tanker om pædagogik og den store mængde af vidunderlige fotos. Plus at opskrifterne er forsynet med den praktiske detalje, at de er lavet til 4 pers./40 børn. Jeg har med stor begejstring nydt at læse bogen«.
Lisbeth Tinghus, pædagogstuderende

 

»[…] en glimrende og meget gennemført kogebog om vegetarisk mad i daginstitutionen. […] Alt i alt min varmeste anbefaling, (dén skal vi også ha i vores SFO!) og gid den må komme til at ligge i rigtig mange traditionelle børnehaver også, og at de må blive inspirerede af både mad og pædagogik«.
Pimpegryden – Tidsskrift for Rudolf Steiner Børnehavepædagogik

»Det geniale ved Mad og nærvær er dog, at opskrifterne er målrettet både institutioner og private hjem og dermed kan bygge bro mellem de to verdener«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Den 196 sider lange kogebog er en æstetisk nydelse, at se på, røre ved og læse i. […] Alt i alt en skøn bog at have i hånden, at bladre i og at have liggende på træstammen ved bålpladsen eller i køkkenkrogen. Lige til at spise!«.
Børns hverdag

Her kan du downloade en opskrift på græskarsuppe til en familie på 4 eller til 40 børn i institutionen. Græskarsuppe
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik