FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Kirstine Andersen
Kierkegaard og ledelse
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  164
ISBN:  9788778872012
Udgave, år:  1, 2004
Oplag, år:  9, 2021
Udgivelse:  September 2004
Indbinding:  Indbundet
Best.nr.:  981
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Med sin måde at tale om de personlige og eksistentielle sider af ledelse på – både hvad angår det personlige lederskab og personaleledelse – er denne bog blevet en bestseller.Vi har hele vores eksistens med os på arbejde, vi kan ikke nøjes med at 'udfylde en rolle'. Bogen belyser bl.a. den etiske fordring i ledelse – forpligtelsen over for noget der rækker ud over en selv – opgaven, fællesskabet, visionen.

Kierkegaards tanker om, hvad det vil sige at træde i karak­ter som menneske, er bogens udgangspunkt. Derudfra arbejdes der videre med ideen om, hvad det vil sige at træde i karakter både som menneske og som leder.

Bogen præsenterer relevante sider af Søren Kirkegaards filosofi på en vedkommende måde. Den er fuld af konkrete eksempler fra lederes dagligdag, og den indbyder til refleksion og fordybelse.

Udgangspunktet er, at en leder er et menneske, der er i stand til at 'lede sig selv'. Altså føre sig selv i en given retning, der ikke er vilkårlig eller overfladisk.

Bogen er fuld af overraskende sammenligninger, og der bygges bro mellem ledelsesverdenen, de socialkonstruktive tanker og de mere eksistentielle sider af ledelse. De erfarne ledere, som kender managementverdenens begreber, kan med bogens hjælp finde et alternativ til værktøjskassetænkningen og få et frikvarter til refleksion og selvdannelse.

Bogen indeholder desuden bidrag af tidligere vært på Deadline og politiker, Christine Antorini, chefredaktør Anne Knudsen, biskop Elisabeth Dons Christensen, fire topchefer og efterord af professor Ole Fogh Kirkeby.


Forfatterinfo:

Kirstine Andersen er cand. phil., forfatter, foredragsholder og konsulent. Hun er stifter og ejer af Kompashuset, et konsulentfirma, der arbejder med ledelse, kommunikation, kultur og design af dialogprocesser. Hun er cand. phil. i samfundsfag og forvaltning fra Københavns Universitet og har videreuddannet sig inden for systemisk teori og metode samt i situationsbestemt ledelse og selvledelse.

Læs mere på forfatterens egen hjemmeside.
Anmeldercitater:

»Bogen henvender sig til den refleksive praktiker. Den giver ingen lette instrumentelle opskrifter, men fordrer til selvrefleksion. Det er bogens styrke, og den forsyner læseren med et godt landkort«.
Berlingske Tidende

»Dette er en modig bog! […] Man får løbende lyst til at læse mere, at læse og diskutere Kierkegaard og diskutere bogens vinkler og pointer«.
Psykolog Nyt

»... indbyder til refleksioner og fordybelse. Den er fuld af overraskende sammenføjninger, og der bygges bro mellem ledelses-verdnen, de socialkonstruktive tanker og de eksistentielle sider af ledelse«.
Det grønne område

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik