FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Marion Thorning
Lær at løse konflikter i familien (e-bog, epub)
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  222
ISBN:  9788772163208
Udgave, år:  1. epub-udgave 2022
Udgivelse:  Januar 2022
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5898
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Lær at løse konflikter – i familien giver råd og vejledning til, hvad man kan gøre, når der opstår konflikter i en familie, og den giver indblik i, hvordan konflikter opstår og udvikler sig. Bogens grundtanke er, at man ikke skal forsøge at ændre på modparten, men man kan påvirke den anden og situationen ved selv at gøre noget klogt.Nogle familier er gode til at sætte sig sammen og få talt om konflikter, nogle familier ønsker 'fred for enhver pris', imens nogle familier råber og skriger ad hinanden. Det, som man lærer i sit barndomshjem, vil man oftest bringe videre med sig i livet. Selv hvis man ønsker at prøve noget andet end det, man lærte i barndommen, er det svært at finde ud af, hvilken vej man skal gå.

Lær  at løse konflikter – i familien svarer på nogle af de essentielle spørgsmål, der opstår ved konflikter, såsom hvad man skal stille op med sin vrede og frustartion, hvorfor skal man blive på sin egen banehalvdel, hvad gør man, når man har mistet tilliden til den anden, og hvilke strategier er hensigtsmæssige.

Marion Thorning er selvstændig konsulent og master i Konfliktmægling (KU). Hun har arbejdet med konflikthåndtering og -mægling i over 20 år og har erfaring med mægling på arbejdspladser, i organisationer og familier. Hun er forfatter til flere artikler, kronikker og bøger om arbejdsliv, familie, vejledning og konflikthåndtering.


Forfatterinfo:

Marion Thorning er selvstændig konsulent og master i Konfliktmægling (KU). Hun har arbejdet med konflikthåndtering og -mægling i over 20 år og har erfaring med mægling på arbejdspladser, i organisationer og familier. Marion har baggrund i sundhedsvæsenet som syge- og sundhedsplejerske. Hun er forfatter til flere artikler, kronikker og bøger om arbejdsliv, familie, vejledning og konflikthåndtering.

Anmeldercitater:

»God konfliktløsning handler både om at tage ansvar for at opnå den og om faglig viden om metoder – det giver bogen en supergod og klog hjælp til. Derfor er det klart en bog, der kan anbefales til alle, der lever i en familie og arbejder på at gøre den bedre«.
Per Schultz Jørgensen, professor emeritus, dr.phil.

»Gode råd og vejledning til konfliktløsning i familien. [...] En god og velskrevet bog af en forfatter som behersker området helt ud til fingerspidserne og de mange råd og vejledning er værkets styrke.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Det er en særdeles velformidlet, god og praktisk indføring i konflikthåndtering, du kan bruge i en lang række sammenhænge. […] nyttig hjælp til selvhjælp. Den er et uvurderligt værktøj, hvis der er ufred i familien. Marion Thorning har forfattet en vedkommende og vigtig fagbog, om hvordan vi bedst kommunikerer med hinanden, og løser problemer i familien ved at rette blikket mod os selv fremfor at fokusere på modpartens fejl.«
Bogvægten

»ALLE burde læse denne bog, det ville gøre sameksistens så meget lettere.«
Lenea Zeidler, cand.scient.soc.

»Det er en spændende brugsbog, som Marion Thorning har skrevet. […]Sproget er letløbende og med en masse eksempler fra virkelighedens verden […] De mange eksempler gør indholdet utrolig levende og også anvendeligt for dem, der vil arbejde med at blive bedre til at tackle konflikter i familien.«
Else Guldager, sundhedsplejerske og ph.d., Magasinet Sygeplejersken

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik