FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Lars Bergholdt
Udepædagogik – naturligvis! (e-bog, epub)
– grundbog i natur og udeliv
Pris 448,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  304
ISBN:  9788772163277
Udgave, år:  1. epub-udgave 2022
Udgivelse:  Januar 2022
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  5894
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Udepædagogik – naturligvis! er for alle med en lyst til at komme ud og være i naturen. Heri præsenteres et hav af ideer til læring, leg og udvikling i naturen, men også klare holdninger til 'det derude' og måden, hvorpå naturen skal formidles.Udepædagogik – naturligvis! er en revideret og opdateret 2. udgave af den oprindelige udgivelse fra 2011. Bogen er en grundbog i udelivet og naturen rettet mod pædagog- og lærerstuderende, lærere i udeskoler, udepædagoger og alle, der inddrager naturen i deres pædagogiske hverdag, som mangler teoretisk basis eller inspiration, eller som blot ønsker at prøve noget nyt.

Udgangspunktet for udepædagogik er at skabe kendskab til, glæde ved og viden om at færdes i naturen på en attraktiv, selvudviklende, lystbetonet og selvstyrkende vis. Udepædagogik – naturligvis! veksler mellem forslag til udepædagogiske aktiviteter, relevant og brugbar teori, forsknings- og forsøgsresultater, didaktiske overvejelser og ikke mindst holdninger om udeliv og pædagogik. Der er hverken sat alder eller målgruppe på de mange muligheder, som bogen præsenterer, for de mange konkrete, udepædagogiske aktivitetsforslag er for alle, der er interesserede i at lave noget med og i naturen.

Lars Bergholdt har været aktiv med udepædagogik hele sit arbejdsliv, både som deltager og underviser. Han har bl.a. lavet udviklingsarbejde med obs-børn i en økologisk kolonihave, været instruktør i grænseoverskridende friluftsaktiviteter og arbejdet som skolelærer i et betonområde med grønne pletter. De seneste 25 år har Lars Bergholdt været ansat som lektor i naturfag ved Pædagoguddannelsen, UCL.


Forfatterinfo:

Lars Bergholdt har været aktiv med udepædagogik i hele sit arbejdsliv, både som deltager og underviser. De seneste 25 år har han været ansat som lektor i naturfag ved Pædagoguddannelsen, UCL.

Anmeldercitater:

»Bogen rummer stor begejstring for naturen og læring ude i naturen. Det er en meget inspirerende udgivelse, som giver lyst til at være sammen med børn i naturen«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Bogen er både et godt værktøj og en spændende inspirationskilde til udendørsaktiviteter – særligt i naturformidlingen til børn og unge. [...] et vigtigt redskab for at genåbne det fantastiske rum som naturen er. Efter at have læst bogen kan jeg som naturvejleder kun anbefale at bogen bliver en del af læsestoffet på naturvejlederuddannelsen«.
Niels D. Lisborg, naturguide.dk

»Der er ingen tvivl om, at denne bog vil kunne bruges både i professionsuddannelserne og i den pædagogiske praksis. [...] et godt udgangspunkt for mange slags naturoplevelser.«
Ulla Liberg, konsulent/lektor pædagogik

»’Udepædagogik – naturligvis!’ fremstår på mange måder yderst vellykket, gennemarbejdet og læseværdig. Bogen er velskrevet i et letforståeligt sprog med smukke fotografier og forklarende tegninger, der for mit vedkommende gjorde læseoplevelsen god. […] Jeg […] medgiver bogen mine varmeste anbefalinger. Vi ses derude!«
Christina Krolmer, Folkeskolen

»Jeg har fået en ny bibel! Tak til Lars Bergholdt for at have skrevet denne bog. Jeg er allerede i gang med udeaktiviteter, takket være denne bog. [...] Det at arbejde med udepædagogik ligger langt tilbage i min pædagogiske praksis, men bogen her har gjort det muligt for mig at komme i gang igen. Simpelthen pga. dens grundighed, hvor du både får begrundelse, teoretiske grundlag samt konkrete aktiviteter givet lige i hånden.«
Søs Wang-Holm, specialpædagog

»Fantastisk inspirerende og vejledende for alle, selv hjemme i privaten kan jeg gøre brug af den.
[...] Dejligt med en bog, hvor man kan mærke begejstringen for naturen på hver eneste side, og at det er på børnenes præmisser.«
Tina Knudsen, pædagogmedhjælper

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik