FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Steen Kræmer Rasmussen
Hit med jobbet (e-bog, epub)
– skriv den ansøgning, der får dig til samtale
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  212
ISBN:  9788772163581
Udgave, år:  3. e-bogsudgave, 2021
Udgivelse:  August 2021
Best.nr.:  5830
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

I Hit med jobbet lærer du at forbedre dine jobansøgninger, så de med garanti bliver relevante for arbejdsgiveren. Bogen giver dig en grundig gennemgang af, hvordan hvert af ansøgningens elementer skal skrues sammen, så netop din ansøgning slipper igennem nåleøjet og får dig til samtale.Bogen er lettilgængelig, spækket med eksempler og indeholder et omfattende kapitel med typiske spørgsmål og svar. Men dér, hvor Hit med jobbet virkelig skiller sig ud fra andre guides, er i sin introduktion af den professionelle personlighed: indkredsningen og formuleringen af netop det, der gør dig faglig unik – og dermed interessant for arbejdsgiveren.

Hit med jobbet er bestselleren, der hjælper dig til at skrive en ansøgning, der får opmærksomhed, fordi den er anderledes: Den handler mere om jobbet og arbejdsgiveren, end den handler om dig selv. På den måde giver bogen dig de helt konkrete værktøjer til at fortælle arbejdsgiverne, hvorfor det er dig, de skal satse på.

Og så er det for øvrigt helt ligegyldigt, om du har en lang videregående uddannelse, om du er butiksassistent eller lagermedarbejder. Alle, der søger job gennem skriftlige ansøgninger, kan bruge værktøjerne i denne bog. Og de virker.


Forfatterinfo:

Steen Kræmer Rasmussen er cand.merc., journalist, sjov at arbejde med, skarp og siger sin mening. Han driver Kræmer Kommunikation, hvor han råd­giver om god kommunika­tion, strategi og jobsøgning i både offentlige institutioner, private virksomheder, fagforeninger og a-kasser.

Anmeldercitater:

»[…] vil du være den næste til at sige Hit med jobbet på en skriftlig jobansøgning, så er bogen helt sikkert et kig værd. Og med et supplement der dækker de andre aspekter af jobsøgningen vil man stå stærkt i sin jobsøgning«.
Jobfisk.dk

»En utrolig letlæselig bog med masser af gode tips til jobsøgning. [...] Helt klart den bedste bog når man skal søge et job«.
Anne Christiansen, social- og sundhedsassistent 

»En skrivebog jeg varmt kan anbefale. Hit med jobbet er målrettet erhvervslivets forventninger til en professionel ansøgning«.
Lise Kirketerp Rubak, bloggen Nyt Jobliv på lisekirketerp.dk

»Jeg vil sige, at det har været en positiv oplevelse at læse bogen, og den vil helt sikkert blive taget frem fra reolen mange gange. En brugsbog som jeg med glæde vil anbefale til både erfarende som vil skifte job eller den nyuddannede, som skal ud på arbejdsmarkedet for første gang«.
Karsten Kjeldsen, faglig konsulent/teamkoordinator 

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] en frisk og utraditionel indgang på den svære disciplin, det er at skrive ansøgninger. […] en af de bedste bøger på dansk«.
Henrik Ørholst, Børsen

»Brugbar, enkel, god inspiration, direkte anvendelig og tilgængelig bog med bl.a. hints fra headhuntere og rekrutteringsbureauer, velegnet til jobresearch og dig der søger nyt job – og måske også til rekrutteringsfolk«.
Kim Plet-Hansen

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Hvis du skal skrive en ansøgning, der bringer dig foran de andre i feltet, så er der ikke nogen vej udenom. Du skal bruge 229 kroner på ’Hit med jobbet’ og følge de vise råd«.
Inside Business

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik