FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Peter H. Fogtdal

Illustreret af Signe Kisbye Mikkelsen


Kan man træde på en vandmand?
– en utraditionel fremstilling af astrologien
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  192
ISBN:  9788772164700
Udgave, år:  2, 2021
Oplag, år:  1, 2021
Udgivelse:  September 2021
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  5761
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Kan man træde på en vandmand? er en utraditionel fremstilling af astrologien med humor og seriøsitet som drivkraft. En skarp præsentation af de astrologiske begreber, de 12 stjernetegn og filosofien bag astrologien, herunder reinkarnationstanken.»Jeg kan ikke forstå, at du er Tvilling. Du har jo ikke sagt et ord hele aftenen!« Sådanne bemærk­ninger kan man ofte høre, men som regel kun fra folk, der har deres astrologiske viden fra fri­søren, siger Peter H. Fogtdal, forfatteren bag Kan man træde på en vandmand? For det eneste, alle Tvillinger verden over har til fælles, er behovet for at kommunikere og formidle. Men det betyder ikke, at de gør det!

Verden er fyldt med Tvillinger, der er lige så tavse som stumtjenere. Man kan altså ikke stemples som et sludrechatol, bare fordi man er født imellem den 22. maj og 21. juni. For stjernetegnet, vi er født i, står ’kun’ for en drivkraft i os eller noget, vi har brug for at udleve for at blive lykkelige. Det står ikke for en lang række uundgåelige karaktertræk.

Kan man træde på en vandmand? forklarer, at vi alle har en kosmisk arv, som fortæller os, hvad vi bør arbejde med for at blive bedre og mere autentiske mennesker. Den er fuld af humor, men tag ikke fejl: Budskabet er alvorligt. Sidst, men ikke mindst, indeholder den Karen Blixens horoskop, der viser ukendte og mystiske sider af den store forfatter.

Bogen kan læses som en let indføring i astrologiens univers, men kan også bruges som opslagsværk, hvis man blot ønsker at læse om et bestemt stjernetegn. Bogen udkom første gang i 1990 og er solgt i over 30.000 eksemplarer som både fysisk bog, e-bog og lydbog.


Forfatterinfo:

Peter H. Fogtdal er tidligere professionel astrolog. Han debuterede som fagbogsforfatter i 1990, men er først og fremmest skønlitterær forfatter. Han er mest kendt for Zarens dværg og Flødeskumsfronten, der er udkommet i flere lande. Mange af hans romaner har spirituelle temaer. Fogtdal bor i dag i Portland, Oregon i USA sammen med sin Skorpion-ascendant.

Anmeldercitater:

»Det er både god underholdning og dyb undervisning [...] Peter H. Fogtdal er en spirituel Monty Python.«
Majbritte Ulrikkeholm, sanger, forfatter og underviser

»Denne bog er den bedste indføring i astrologiens verden, man kan tænke sig og kan læses af alle. Teksten flyder let og humoristisk, så det er en lyst at læse. […] Bogen kan anbefales på det varmeste og bør blive hvermandseje i den astrologiske verden.«
Horoskopet

»Peter Fogtdals største styrke er, at han leverer sine pointer med et glimt i øjet. Således bliver det aldrig belærende, det er altid morsomt og underholdende – uanset om man ’tror’ på astrologien eller ej.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Bogen er en rigtig god begynderbog (og et fornøjeligt gensyn for os andre) […] alt i alt dejligt med en modernisering af bogen, som jeg helt sikkert vil forære til de videbegærlige unge mennesker i omgangskredsen.«
Tina H. Carlsen, Stjernerne

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik