FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Pernille Garde Abildgaard
Brænd hamsterhjulet
Guide til et lykkeligt arbejdsliv
Pris 299,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  287
ISBN:  9788772164083
Udgave, år:  1, 2021
Oplag, år:  2, 2022
Udgivelse:  August 2021
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5713
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Vi har talt om det nogle år: 'work smarter, not harder', fleksibelt arbejde og effektiviseringer, der giver mere frihed og større arbejdsglæde. Bogen her indhenter data og erfaringer fra en lang række arbejdspladser i Danmark, både private og offentlige.  Det siges, at succes skaber et lykkeligt arbejdsliv, men det er forkert. Det er et lykkeligt arbejdsliv, der skaber succes. Livet er for kort til at være utilfreds med sit arbejde.

Bogen viser vej ud af hamsterhjulet med løsninger, der både er afprøvet og dokumenteret. De er beskrevet så ligetil, at du blot skal afgøre med dig selv og dine kollegaer, hvilken model der passer bedst til jer.

Om du er ansat i det offentlige eller i det private, i en produktionsvirksomhed, i finanssektoren eller i den kreative branche, i en virksomhed med 10 eller 1.000 medarbejdere, så viser bogen en farbar vej til bedre trivsel og højere produktivitet samt en simpel implemeteringsplan.

Brænd hamsterhjulet besøger 15 virksomheder, der alle har testet nye arbejdsmetoder med banebrydende resultater. I deres værktøjskasse finder du bl.a. effektiv mødekultur, fokusbånd, 4-dages arbejdsuge, hjemmearbejdsdage, kompetent mailhåndtering, tillidsbaseret ledelse, pomodoro-metoden, synkroniseret arbejdstid, autonomi, manøvrerum og sågar en 3-dages arbejdsuge.

Med denne bog kan du trygt tage springet ud af hamsterhjulet og ind i et balanceret arbejdsliv med mentalt overskud, høj faglighed, tilfredse kunder og glade kollegaer – og du kan genvinde en grundfølelse af tilfredshed med livet.


Forfatterinfo:

Pernille Garde Abildgaard er selvstændig kommunikationsrådgiver og ekspert i fleksible arbejdsmetoder. Hun ejer firmaet Take Back Time. Hun er specialist i personlig og kollektiv effektivitet og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer.

Anmeldercitater:

»Velskrevet og velargumenteret bog, som viser, hvordan en virksomhed både skaber mere arbejdsglæde og produktivitet med en 4-dages arbejdsuge.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Brænd Hamsterhjulet er også tæt på at være så medrivende og spændende som en krimi […] Mod slutningen gennemgås et par undersøgelser, der understøtter udsagn i bogen. Disse undersøgelser burde få en politiker eller to til at spærre øjnene op. For ikke at tale om, at denne bog burde være tvangslæsning for virksomhedsejere, HR-chefer og fagforeningsformand.«
Henrik Gudme, formand i DFK, Magasinet Kvalitet

»Bogen kommer ikke ukritisk med inspiration til en 4-dages arbejdsuge eller andre former for fleksibilitet i arbejdslivet. Pernille Garde Abildgaard’s bog beskriver både fordele og ulemper ved de forskellige måder at strikke arbejdsugen sammen på. Men i et jobmarked, der lige nu skriger på arbejdskraft, er der stadigvæk mange grunde til at nytænke arbejdslivet. […] Så hvad ønsker vi af fremtidens arbejdsliv, og hvordan skal det se ud? Læs bogen og bliv inspireret.«
Hartmanns:

stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen ’Brænd hamsterhjulet. Guide til et lykkeligt arbejdsliv’ er nærmest pligtlæsning for os alle, både ledere og medarbejdere, for at tage styring tilbage over eget arbejdsliv. Bogen er yderst velskrevet og lettilgængelig, så alle kan være med. Den er fyldt med gode cases, brugbare metoder og afprøvede løsninger til at komme ud af hamsterhjulet, skriver vores anmelder, der giver bogen topkarakter. […] Tak til bogens forfatter, Pernille Garde Abildgaard, for at give os dette pragteksemplar af en bog, som kan bruges til at genvinde et lykkeligt arbejdsliv og en fornyet livsbalance, hvor tiden og opmærksomheden bruges på det essentielle.«
Lilian Mogensen, DI Inside Business

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik