FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Marion Dampier-JeansDijana Jonjic
I spiritismens tjeneste
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  150
ISBN:  9788772162911
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  November 2020
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5620
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan kommer vi bedst i kontakt med den åndelige verden? Hvad kan vi lære af den? Det anerkendte spiritistiske medium Marion Dampier-Jeans fortæller i bogen her om spiritismen fra 1940’erne og frem til, hvordan den praktiseres i dag.Spiritismen er en verdensomspændende bevægelse, der søger svar på livets spørgsmål igennem et samspil af åndelig kontakt, filosofi og videnskab. Helt enkelt forklaret er spiritisme en forståelse af, at livet fortsætter efter den fysiske død, og at det er muligt at kommunikere med dem, der er gået over.

I spiritismens tjeneste forklarer dybdegående, hvad spiritisme er, og hvad det spiriti­stiske arbejde kræver. Marion Dampier-Jeans fortæller om, hvordan den åndelige verden kan give os stor indsigt og udvikling, hvis vi er parate til selv at gøre en indsats – og hvad den indsats går ud på, såvel for spiritistiske medier som for alle, der ønsker en bedre forståelse af de usete kræfter omkring os.

Som læser får du et indblik i den danske spiritistiske historie og nogle af de mennesker, der har arbejdet og stadig arbejder for spiritismen. Marion Dampier-Jeans fremlægger de beviser, der er fundet på et liv efter døden og undersøgelserne bag, og hun redegør for den modstand, som spiritismen fortsat møder.

I spiritismens tjeneste er oplagt læsning for dig, der interesserer dig for den åndelige verden.


Forfatterinfo:

Marion Dampier-Jeans (f. 1950) har arbejdet som spiritistisk medium i mere end 50 år. Hun er bosat i England, men født i Danmark. Hun besøger hyppigt Danmark, Norge og Grønland for at dele ud af sin viden om mentalt og fysisk mediumskab. I Danmark er hun særligt kendt for sin medvirken i tv-programmerne 'Rædslernes nat', 'Åndernes magt' og 'Fornemmelse for mord', der har kørt på dansk tv i flere sæsoner, ligesom hun er en efterspurgt foredragsholder. Hun står desuden bag en række bøger om åndelige emner.

Anmeldercitater:

»Med sin særlige personlighed forklarer MDJ om spiritismen, så det er til at forstå. Enkelt og velskrevet, med humor, men også med indignation. Særligt kapitlerne om forskning og undersøgelser og spiritismens udvikling i Danmark er interessant læsning, og er man skeptiker, vil man måske få rykket lidt ved sine holdninger.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»[Bogen] er fyldt med beskrivelser og hændelser, hvor nogle af dem gav mig gåsehud, og jeg var nødt til at holde en pause i min læsning. Bogen har givet mig svar på nogle fænomener, jeg selv har oplevet, og andre, som jeg kun har hørt om. […] Jeg kan ikke lade være med at blive grebet af bogen, den er godt skrevet og let at læse. […] Bogen har givet mig større og mere konkret viden om den åndelige verden og om spiritismen. Jeg er blevet klogere og mere nysgerrig.«
Bettina Østerby, psykomotorisk terapeut, eksistentiel kropsterapeut

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik