FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Anja LeavensStine Lukowski

Forord af forfatter og sociolog Aydin Soei


Rockere og bandemedlemmer i Danmark (e-bog, epub)
Pris 215,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

ISBN:  9788772162645
Udgave, år:  1. epub-udgave, 2020
Udgivelse:  April 2020
Illustreret
Best.nr.:  5608
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Rockere og bandemedlemmer i Danmark sætter fokus på, hvorfor nogle mænd tiltrækkes af det hypermaskuline og voldsparate miljø. Sker det altid frivilligt? Hvordan kan de komme ud af miljøet igen?Rockere og bandemedlemmer i Danmark tager udgangspunkt i et psykologisk og socialfagligt blik på miljøerne og beskriver med det udgangspunkt menneskene i dem.

Forfatterne kobler litteratur og forskning med praktisk erfaring, og de giver et indblik i et miljø, som mange har en misforstået opfattelse af. Bag glamouren, de store biler og det hårde udtryk gemmer der sig drenge og unge mænd, der ofte har haft svære opvækstvilkår, har fået ar på sjælen og ganske lidt håb for fremtiden.

Bogen har kapitler om indgangen til miljøet, medlem­mernes opvækstvilkår, personlighed og evt. personlighedsforstyrrelser, livet i bander og klubber, fængs­ling og exitforløb. Den kommer således hele vejen rundt og gør undervejs op med myter og forestillinger.

Bogen henvender sig til fagpersoner, pårørende og alle andre, der ønsker større indsigt i rocker- og bandemiljøet.


Forfatterinfo:

Anja Leavens er autoriseret psykolog og certificeret mediator. Hun har 19 års erfaring med kriminal­psykologi bl.a. fra Kriminalforsorgen og egen praksis. Hun superviserer fagfolk, der arbejder med rockere og bandemedlemmer, har rockere og bandemedlemmer i terapi og underviser på temadage og kursusforløb.

Stine Lukowski er socialrådgiver, kandidat i socialt arbejde og har diplom i kriminologi fra Københavns Universitet. Hun har 13 års erfaring med emnet ungdoms­kriminalitet samt proaktivt og reaktivt arbejde med rockere og bandemedlemmer. Hun har også stor erfaring inden for exitområdet og er modtager af Thrasher Award 2017, der uddeles af National Gang Crime Research Center.

Anmeldercitater:

»Bogens forfattere har hhv. en psykolog- og en socialfaglig baggrund og har begge arbejdet indenfor rocker- og bandemiljøerne. Den viden fra praksis træder tydeligt frem i bogen, der bærer præg af indgående viden om såvel statistisk materiale som hverdagsliv, kultur og tænkning i miljøerne.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Alt i alt er det en bog, der afspejler en dyb indsigt, erfaring og praksisviden i forhold til at arbejde med og forstå et miljø, der færreste af os kender til ud over dagspressens rapporteringer om diverse skyderier i især Københavnsområdet, Nørrebro og Nordvestegnen. Men her i bogen når vi helt ind i miljøets hverdagsliv, kultur, tænkning og medlemmernes psykosociale baggrund og opvækstvilkår. Og så også et par tabeller og noget statistik om udbredelse, udvikling og omfang. Det giver sammenlagt en dyb forståelse af, hvorfor unge mænd tiltrækkes af disse miljøer, og hvilke problemer det fører med sig for dem selv, for deres eventuelle familie og pårørende, for de fagprofessionelle behandlere og for samfundet.«
P – Psykologernes Fagmagasin

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik