FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Matt Wesolowski
Hydra
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  306
ISBN:  9788772162317
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  April 2020
Indbinding:  Paperback
Best.nr.:  5570
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvad fik den 21-årige Arla Macleod til at slå sin familie ihjel? Var hun vanvittig i gerningsøjeblikket? Eller er forklaringen langt mere kompleks og uhyggelig? Hydra er en selvstændig opfølger til den anmelderroste Seks stemmer. Igen følger vi podcastvært Scott King, når han gennem seks episoder forsøger at opklare en (mulig) forbrydelse.En novembernat i 2014 tæver 21-årige Arla Macleod sin mor, stedfar og lillesøster til døde med en hammer – øjensynlig uden grund. Drabene bliver kendt som ’Macleod-massakren’, Arla indlægges på en sikret psykiatrisk institution og nægter i årevis at udtale sig til pressen. Hun står først frem med sin historie, da hun bliver kontaktet af journalisten Scott King, der er vært for kult-podcasten Seks Stemmer.

Igennem sine interviews med Arla og de få, der er villige til at udtale sig om hende, sporer King sig langsomt ind på sagen, og han begynder så småt at sætte spørgsmålstegn ved, hvem der bærer skylden for de blodige drab.

I takt med at puslespillet falder på plads, trækkes han ind i en slangerede af hemmeligheder, internettrusler og uhyggelige ’lege’, hvis deltagere leder efter en anden verden. Som en sort tråd igennem det hele løber historierne om mystiske, sortøjede børn, som dukker op så mange steder, at de dårligt bare kan være en forstyrret morders fantasi …

Hydra er en isnende mørk og gribende podcastroman, der både er et klassisk mordmysterium og en thriller med et forbløffende tvist, der vil få dine nakkehår til at rejse sig og kaste lys over hændelser, du ville ønske du aldrig havde hørt om.


Forfatterinfo:

Matt Wesolowski begyndte sin forfatterkarriere med at skrive horrornoveller til diverse magasiner og antologier i Storbritannien og USA. I 2020 udkom hans fjerde roman. På dansk er udkommet romanerne Seks stemmer og Hydra.

Anmeldercitater:

»Bogen er spændende, uhyggelig og kryber ind under huden, og jeg måtte opgive at læse videre efter mørkets frembrud. […] podcastkonceptet er originalt og nytænkende, og det fungerer virkelig godt, måske især fordi Wesolowski skriver så godt. Og lige som i den første bog smider han noget af et plottwist ind i slutningen. Så hvis du er til nervepirrende uhygge med et overnaturligt element og kan lide Stephen Kings bøger, fx Outsideren, er dette bestemt en bog for dig.«
Bogblogger.dk

»Wesolowski er god til det grusomme, det nervepirrende og det ubehagelige.«
Boguglen

 

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Jeg elsker sproget i bogen, den mystiske stemning og den måde, som Wesolowski formår at gøre alle karaktererne så forskellige fra hinanden, der er intet, der er ens, og det er jeg vild med. […] Wesolowski formår at holde læseren fanget hele vejen igennem – uden på nogen måde at kunne regne plottet i historien ud. […] Hydra er virkelig en pageturner!«
The Bookish Boegeskov

»Fremragende og intelligent thriller, hvor podcastkompositionen fungerer upåklageligt og bidrager til en særlig stemning af nærvær og autenticitet. Bogen er herligt fornyende, let at læse, elementært spændende og meget uhyggelig. Kan læses som selvstændigt værk.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:
Amerikaneren

Efterfølgeren til Fordærv er fuld af mord, løgne, korruption og konspirationer. Amerikaneren tager os igen med ind bag Italiens skyggesider, hvor kriminalkommissær Leone Scamarcio må sande, at han står helt alene i sin jagt på sandheden, da både kirke og stat konspirerer imod hans efterforskning.

Pris 249,00 kr.

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik