FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Iben Danielsen

Tegninger af Jakob Christensen


Røverhistorier
Pris 299,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  248
ISBN:  9788772162270
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  Marts 2020
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  5554
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Dette er true crime, men ikke smart crime! Der går et rygte om, at politiet har et arkiv over de dummeste forbrydelser. Hvis det er rigtigt, er historierne i denne bog garanteret arkiveret der.  En del af historierne udspiller sig dengang, hvor banker, parkeringsparkometre, posthuse og butikker havde rede penge og var fristende for de unge gutter. Det er også en tid, hvor elektronik og overvågning var i sin spæde ungdom og ikke kunne stoppe et par glade amatører fra at negle noget, der ikke var deres.

Røverhistorier fortæller om og fortælles af dem, der ikke kan modstå fristelsen for hurtige penge, eller som går alt for langt for at hjælpe en ven. Dem, der besidder Olsen-bandens optimisme, men som mangler planlægningen og fornuften, og derfor bliver snuppet lige så ofte som Egon Olsen selv.

Røverhistorier er humoristisk læsning om forbrydere, der er dummere, end politiet tillader. Her er ingen løftede pegefingre, historierne står, som de er oplevet af hovedpersonerne selv. Men midt i smilet bliver læseren også mindet om, at selv om en forbrydelse er fjollet og ender galt for forbryderen, så er der stadig ofre undervejs.

Bogen henvender sig til både mænd og kvinder, der vil have et godt grin med på vejen. Det er den oplagte gave til vært(ind)en eller til 30-årsfødselsdagen, når en flaske vin bliver for kedelig.

Bogen bygger på Freeports tv-serie Røverhistorier, der tidligere er vist på TV2 Zulu.


Forfatterinfo:

Iben Danielsen er journalist og forfatter.

Anmeldercitater:

»Humoristiske historier, men også trist, hvor sikkert ufrivilligt dumme mange af røvernes handlinger er. Mange sjove illustrationer er i høj grad med til at gøre røverhistorierne underholdende.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»En lille underholdende bog, som man kan vælge at læse på en gang eller, som jeg gjorde, en historie i ny og næ, når man trænger til lidt underholdning.«
Sannie Brostrøm Jacobsen, faglig leder

»Røverhistorier er en letlæst, underholdende lille bog med skønne illustrationer. De korte fortællinger fra Danmarks dummeste forbrydere er skøre, uheldige, langt ude og giver et smil på læben. Bogen er illustreret på allerfineste vis med underholdende, humoristiske tegninger, der for mig personligt var det bedste ved bogen, og som i sig selv gør bogen værd at tage et kig i.«
Majken Skjølstrup, psykolog

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:
Amerikaneren

Efterfølgeren til Fordærv er fuld af mord, løgne, korruption og konspirationer. Amerikaneren tager os igen med ind bag Italiens skyggesider, hvor kriminalkommissær Leone Scamarcio må sande, at han står helt alene i sin jagt på sandheden, da både kirke og stat konspirerer imod hans efterforskning.

Pris 249,00 kr.

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik