FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Peter Olesen
Mine stillesteder
Pris 149,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  184
ISBN:  9788772163413
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  November 2020
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  5542
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Ro er en nødvendighed i en travl og larmende hverdag. De fleste af os har da også et stillested, hvor vi kan trække os tilbage, genoplade og finde ro. Det gælder også Peter Olesen, der i Mine stillesteder viser rundt til sine favoritsteder i ind- og udland.En positiv følgevirkning af Corona-nedlukningen i 2020 har været, at flere og flere af os har fået øjnene op for, hvor afslappende og samtidig kreativ stilheden kan være. Vi 'hørte' stilheden.

Men hvor kan man finde et roligt spot, når hverdagen igen buldrer derudad, og stilhed endnu engang risikerer at blive en mangelvare?

Peter Olesen selv har søgt efter stilheden hele sit liv, og han er blevet rigtig god til at finde den. I Mine stillesteder viser han os rundt til de områder, der har formet hans liv, og giver inspiration til, hvor vi selv kan søge hen efter ro.

Han fortæller om barndommen ved Holbæks fjord og skove; om sin ungdoms stillesteder på Bornholm og Fyn, om stilhed i storbyen, om sin elskede have i Nordsjælland – og om oplevelsen af stilheden ved Vadehavet.

Mine stillesteder viser dig nogle af kongerigets dejligste områder, hvor du kan samle tankerne og finde ro: Dragerup og Eriksholm Skove, Hammerknuden, Vang, Salene, Helligpeder, Boderne, Middelfart, Strib, Fænøsund, Løkkegravene, Fynshoved, Heatherhill, Rudolph Tegners Museum & Statuepark, Salgårdshøj, Ballum og Højer.

Vi kommer også med en tur til Paris, Rom og de græske øer, hvor Peter Olesen også gerne leder efter – og finder – stilheden.

Bogen følger op på Peter Olesens tidligere bøger om stilhed: Stille Odense og Stille København, der til sammen har solgt mere end 6.500 eksemplarer.


Forfatterinfo:

Peter Olesen (født 1946) er forfatter og journalist. Siden 1988 har han skrevet og redigeret over 60 bøger, mange af dem om København. Gennem årene har han modtaget en lang række priser og legater. Du kan booke Peter Olesen til at holde foredrag om de emner, han skriver bøger om. Læs mere her.

Anmeldercitater:

»Endnu en lækkerbisken af en bog fra Peter Olesen.«
Bogsyn.dk

»Indbydende fotobog med kloge livsrefleksioner til alle modne læsere, der vil have et øjebliks ro.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Billederne i bogen fortjener stor opmærksomhed – de er pragtfulde og taget af forfatterens faste fotograf Henrik Bjerregrav. […] Bogen vil være til stor glæde for mange, der elsker ro og stilhed omkring sig, og som gerne netop i de vanskelige coronatider vil opsøge de fine steder her i landet, som Peter Olesen er alletiders vejleder til.«
Radio Update

»Det er en vigtig bog, fordi den beskriver stilheden som en kærtegnende og helende kraft. Også for dem med hørenedsættelse må bogen være en fin hyldest til stilheden. Så nyd bogen som en menneskebeskrivelse, en rejsebog, en fotomagi og som et vink til politikerne om, at støj er ødelæggende for mennesket.«
Hørelsen

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik