FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Pernille Garde Abildgaard
Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige (lydbog)
Pris 239,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  212
ISBN:  9788772162515
Udgave, år:  1. lydbogsudgave, 2019
Oplag, år:  1. lydbogsudgave, 2019
Udgivelse:  Juni 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5504
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Det handler ikke om, hvor mange timer vi arbejder, men om, hvordan vi bruger arbejdstiden. Med afsæt i virksomheden IIH Nordic fortæller Pernille Garde Abildgaard, hvordan man kan gå ned i arbejdstid og stadig øge virksomhedens omsætning. Lyder det som en utopi? Overhovedet ikke. Det er lykkedes for IIH Nordic, så det kan også lykkes for os andre.Vi hører alt for ofte om stress og depression hos mennesker, der jonglerer med fuldtidsarbejde, familieliv, ønsket om at have tid til venner og fritidsinteresser. Kun få mennesker kan lykkes med det hele, og det resulterer hvert år i tusindvis af sygemeldinger og elendig trivsel på arbejdspladser over hele verden.

I den danske virksomhed IIH Nordic vil man det anderledes. Her ønskede direktør Henrik Stenmann at øge arbejdsglæden og minimere arbejdstiden, uden at det gik ud over indtjeningen. Kort sagt: Han ville gøre sine medarbejdere lykkelige.

Efter fem år med målrettet transformation af arbejdsprocesser og arbejdsdage samt implemen­te­ring og test af mere end 50 forskellige værktøjer, er missionen lykkedes. Stort set alt stress blandt de 49 medarbejdere er elimineret, om­sætningen er fordoblet, sygefraværet er ikke-eksisterende og både i 2017 og 2018 er IIH Nordic ble­vet kåret som Danmarks Bedste Arbejdsplads.

Manden der knuste kalenderen for at gøre sine medarbejdere lykkelige fortæller hemmelig­heden bag succesen. Den giver data og unikke indsigter fra de seneste to år med en 4-dages arbejdsuge plus en række enkle råd og værktøjer, som man kan bruge i sit eget arbejdsliv – og præsentere for sin chef.

Bogen henvender sig til HR-chefer, direktører, arbejdsmiljøkonsulenter og alle andre – på gulvet og på ledelsesgangene – der ønsker inspiration og praktiske værktøjer til, hvordan vi kan arbejde mindre og stadig være effektive.


Forfatterinfo:

Pernille Garde Abildgaard er selvstændig kommunikationsrådgiver og ekspert i fleksible arbejdsmetoder. Hun ejer firmaet Take Back Time. Hun er specialist i personlig og kollektiv effektivitet og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer.

Anmeldercitater:
stjernestjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen er epokegørende, fordi den for første gang detaljeret beskriver denne usædvanlige virksomhed og dens nørdede og lidt skæve adm. direktør, der med egne ord i starten bedrev intuitiv ledelse«.
Ulla Bechsgaard i Jyllands-Posten

»Inspirationsbog for både medarbejdere og ledere. […] Inspirerende bog med mange vinkler på kortere arbejdstid«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik