FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Torben Bremann
Tai Chi, Qigong og standing meditation
– balance i sind, krop og sjæl
Pris 299,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  286
ISBN:  9788772161457
Udgave, år:  1, 2020
Oplag, år:  1, 2020
Udgivelse:  Marts 2020
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  5499
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

De gamle asiatiske træningsmetoder Tai Chi og Qigong er perfekt til dig, der ikke bare vil være fit, men i lige så høj grad ønsker et godt helbred med ro i sindet og velvære i kroppen. Bogen her giver dig øvelser og systemer, uanset om du er begynder eller øvet, ung eller gammel.At være veltrænet er langt fra det samme som at have et godt helbred. Tai Chi, Qigong og standing meditation er en indføring i træningssystemer, der fremmer evnen til at bruge kroppen ergonomisk korrekt, og som skaber indre ro og balance.

På trods af, at vi har et stigende fokus på sundhed og motion, så er stress, kroniske smerter og stivhed i kroppen et voksende problem i hverdagen for rigtig mange danskere. I Østen har man længe været opmærksom på, at et godt helbred ikke kun kan opnås igennem fysisk hård træning, men at modpolerne til stress – ro, hvile og regeneration – er mindst lige så vigtige elementer at have fokus på.

Tai Chi, Qigong og standing både styrker sindet og evnen til at bruge kroppen på en hensigtsmæssig måde. Øvelserne hjælper kroppen med at opnå styrke og indre balance og hjælper med at give slip på muskelspændinger. Musklerne trænes uden udmattelse, den fysiske balance udvikles. Smidighed og mobilitet bevares samtidig med, at man fremmer den del af nervesystemet, der har med ro og hvile at gøre.

Bogen Tai Chi, Qigong og standing meditation er baseret på forfatterens mangeårige erfaring og rummer et væld af træningstips, instruktive fotos og links til videoklip af centrale øvelser. Den henvender sig derfor både til nybegynderen og den øvede, til eleven og læreren.


Forfatterinfo:

Torben Bremann driver til dagligt egen klinik med speciale i idrætsskader og problemer i bevægeapparatet. Han er endvidere leder i et trænings- og genoptræningscenter. Torben er bl.a. uddannet afspændingspædagog, specialist i anatomi og bevægelsesanalyse samt uddannet i traditionel kinesisk medicin. Han er forfatter til flere bøger.

Anmeldercitater:

»En virkelig god introduktion til de forskellige øvelser
Anne Christiansen, social- og sundhedsassistent

»Forfatteren kommer virkelig fint omkring bogens fokuspunkter og rammer for en udenforstående/ nybegynder helt plet og formår at skabe en fin og rigt illustreret bog, som virkelig stimulerer lysten til at lære mere om de forskellige praksisser.«
Katrine Gravengaard Sø, selvstændig og uddannet pædagog

»Positioner, ledstillinger, et cetera er for mig, som fagperson helt, som de skal være, og forklaringerne ligeså. Bogen er er anbefalelsesværdig for den interesserede, for den, der søger inspiration, og lægger op til, at man gør sine egne erfaringer, og går så langt, som man ønsker – om det skal være at man orienterer sig og prøver af, eller begynder en praksis og finder en Tai Chi lærer og et hold.«
Ditte-Marie Post, psykomotorisk terapeut

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik