FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Marion Thorning
Lær at løse konflikter (e-bog, epub)
– i arbejdslivet
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  182
ISBN:  9788772161525
Udgave, år:  2. epub-udgave, 2019
Oplag, år:  2. epub-udgave, 2019
Udgivelse:  Januar 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  5422
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvorfor er nogle mennesker gode til at løse konflikter? Hvorfor løber andre hele tiden ind i problemer? Hvorfor er der nogle, der er gode kolleger, og andre, man ikke kan holde ud.Lær at løse konflikter – i arbejdslivet giver indblik i, hvordan konflikter opstår og udvikler sig. Bogens grundtanke er, at man ikke skal forsøge at ændre modparten. Men man kan påvirke den anden og situationen ved selv at gøre noget klogt.

Lær at løse konflikter – i arbejdslivet fortæller, hvordan konflikter opstår og udvikler sig. Grundtanken er, at du ikke skal forsøge at ændre modparten, men du kan påvirke den anden og situationen ved selv at handle klogt. Handling er netop centralt i bogen, for lader man stå til, ender det (næsten) altid galt.


Forfatterinfo:

Marion Thorning er selvstændig konsulent og master i Konfliktmægling (KU). Hun har arbejdet med konflikthåndtering og -mægling i over 20 år og har erfaring med mægling på arbejdspladser, i organisationer og familier. Marion har baggrund i sundhedsvæsenet som syge- og sundhedsplejerske. Hun er forfatter til flere artikler, kronikker og bøger om arbejdsliv, familie, vejledning og konflikthåndtering.

Anmeldercitater:

»Under læsningen af denne bog, kom det til at stå meget klart for mig, hvor mange følelser der sættes i gang af konflikter, og ikke mindst, hvor svært et emne det faktisk er. Og derfor vil jeg gerne berømme denne bog for at kunne forklare bestanddelene i konflikter detaljeret, udførligt og vedkommende«.
Ditte-Marie Post, psykomotorisk terapeut

»Man er i godt selskab med denne bog. Der findes mange gode bøger på dansk om konflikthåndtering. Men denne bog samler også en del af nyere forskning på området. […] De mange eksempler på konfliktsituationer gør situationerne og dilemmaerne hångribelige og forståelige. Vi kommer rundt om ledelse, forhandling, ansættelsesformer, mobning, forandringsprocesser m.m«.
Jens Jørgen Nielsen, forfatter/konsulent

»I det daglige arbejder jeg inden for det pædagogiske felt, hvor jeg både skal samarbejde med mange forskellige mennesker samt varetage og rumme børn/unges vanskelige udfordringer og behov. Jeg står derfor dagligt i konfliktfelter, som jeg føler mig bedre rustet til at gå ind i/løse efter at have læst bogen«.
Søs Wang-Holm, specialpædagog

»Det har været en positiv og genkendelig oplevelse at læse bogen, og den er et godt og nødvendigt supplement til litteraturen om konflikters opståen og metoder til løsning, uanset i hvilken kontekst de indgår i«.
Jan Kjærgaard Hansen, socialpædagog

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik