FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Matt Wesolowski
Seks stemmer
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  256
ISBN:  9788772161341
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  September 2019
Indbinding:  Paperback
Best.nr.:  5408
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvad husker man fra sin ungdom og om de mest traumatiske episo­der i sit liv? Kan man overhovedet stole på sine minder? Det er de centrale spørgsmål i romanen Seks stemmer, der overfører den populære true crime-podcast til romanuniverset.England, 1997. Liget af 17-årige Tom Jeffries bliver fundet i marskområdet ved Scarclaw Fell, hvor han og kammeraterne var på hyttetur. Politiet stempler det som en ulykke, men ikke alle er overbevist.

Tyve år senere er Tom Jeffries’ forsvinden temaet i internet-kultfiguren Scott Kings populære true crime-­podcast. Gennem seks afsnit interviewer King seks forskellige mennesker, der var til stede den skæbnesvangre aften ved Scarclaw Fell.

I seks episoder kommer seks stemmer til orde, med seks forskellige erindringer om Tom og om dagene op til hans død. De fleste af stemmerne tilhører personder, der var teenagere dengang, og deres minder om hændelsen sløres af fortidens intriger, rivalisering og jalousi. For hvert interview afdækkes nye detaljer, og den uhyggelige sandhed tegner sig skarpere. Men hvem taler sandt?

Seks stemmer er en gåsehudspirrende gyser med horrorens overnaturlige elementer samt et nyt og overraskende twist. Siderne vender sig selv, efterhånden som fortællingen udfolder sig.

Forfatter Matt Wesolowski lod sig inspirere af populære true crime-podcasts som Serial, da han fandt på plottet til Seks stemmer, og som i Serial tvinger Seks stemmer sin læser til at gætte med og til at spørge sig selv, hvor meget man egentlig kan stole på sine minder – og på de mennesker man omgiver sig med.


Forfatterinfo:

Matt Wesolowski begyndte sin forfatterkarriere med at skrive horrornoveller til diverse magasiner og antologier i Storbritannien og USA. I 2020 udkom hans fjerde roman. På dansk er udkommet romanerne Seks stemmer og Hydra.

Anmeldercitater:

»[…] en virkelig spændende historie, der holdt mig fanget fra start til slut«.
Boguglen.dk

»Seks stemmer er virkelig velkonstrueret med de overnaturlige elementer, der hører sig horrorgenren til. Den mindede mig til tider om Baskervilles hund, som gav mig samme følelse af hele tiden at ville se mig over skulderen, og som fik det til at løbe mig koldt ned ad ryggen«.
Bogblogger.dk

stjernestjernestjernestjerne

»Jeg blev hurtigt optaget af historien, og oplevede forfatterens skrivestil som en spændende, ny og fascinerede måde at læse en krimi på. Historien blev uhyggelig på visse tidspunkter, og bogen tog en interessant drejning, som jeg ikke havde forudset«.
Maries Bogunivers

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Wow for en spændende bog at læse. [...] Man er på kanten af sofaen hele vejen igennem bogen. Bogens opbygning som podcastroman er super interessant og virkelig en oplevelse for sig. Jeg vil gå så langt at sige, at Seks Stemmer er iblandt dette års top-3 for bedste bøger, af dem jeg har læst! [...] Jeg kan virkelig kun give mine allerbedste anbefalinger med til denne bog.«
The Bookish Boegeskov

»Den her er virkelig en anbefaling værd.«
Leonora Christina Skov, anbefaler julegaver i Jyllands-Posten

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik