FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Maria Baldus
Når skolen er svær
– skoleudfordringer, og hvordan I løser dem
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  184
ISBN:  9788772161068
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  August 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  5389
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvad gør du som forælder, når dit barn ikke trives i skolen? Når skolen er svær giver dig råd og vejledning til, hvad I kan gøre i familien for at genfinde lysten til at gå i skole.I enhver klasse vil der være børn, der ikke trives med at gå i skole. De er helt almindelige, søde, sjove, intelligente og kreative børn, men af den ene eller anden grund kommer de i klemme i skolen.

Som forælder til et skoleudfordret barn føler man sig ofte alene og magtesløs. Maria Baldus driver firmaet God i Skolen, hvor hun rådgiver og hjælper familier, hvor børnene ikke trives i skolen. I Når skolen er svær giver hun råd og vejledning til forældre, så de kan hjælpe barnet til at genfinde motivationen for og glæden ved at gå i skole.

Bogen tilbyder ikke quickfixes, men derimod langsigtede løsninger med konkrete anvisninger, og den er fuld af eksempler fra dagligdagen samt udtalelser fra forældre og lærere.

Fokus er på børn i indskolingen og på mellemtrinnet, og bogens øvelser og anvisninger kan tilpasses og bruges inden for alle fag.


Forfatterinfo:

Maria Baldus er uddannet lærer fra Frederiksberg Seminarium og mor/bonusmor til fire. Hun driver firmaet God i Skolen og er flere gange blevet brugt som ekspert hos Go’morgen Danmark, Radio 24syv, Jyllands-Posten og TV2 News. Hun er også forfatter til bogen Støt dit skolebarn – en forældreguide.

Anmeldercitater:

»Bogen er helt nede på jorden og i brugshøjde.«
Karakteren 12
Socialpædagogisk månedsblad

»Forfatteren giver en grundig indsigt i, hvordan forældre til skoleudfordrede børn kan arbejde med problemerne hjemme og dermed sætte ind på flere fronter.«
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Hun (forfatteren) giver også en mængde kvalificerede guides til, hvad forældrene kan gøre. Bogen er derfor et nyttigt redskab til forældre, som bare gerne vil vide hvad de kan gøre for at hjælpe deres børn med at lykkes i skolen.«
Josua Christensen, lærer, master i børne- og ungdomskultur, æstetiske læreprocesser og medier (MBU), faglig konsulent i Frie Skolers Lærerforening (FSL)

»Tak for en dejlig bog, som viser vejen frem mod en lettere skole-hverdag. Jeg er allerede gået i gang med at anbefale den.«
Katrine Gravengaard Sø, pædagog

»Maria Baldus bringer håb til forældre, som har børn i skolen, der ikke trives. I mit arbejde som vejleder møder jeg ofte forældre, som er frustrerede over ikke at kunne hjælpe deres barn, som har svært ved at leve op til kravene i skolekonteksten. Denne velskrevne, letlæste bog bringer forældrene i spil, som eksperter på deres eget barn og kan anbefales som en praktisk guide med værktøjer og forslag til øvelser i hjemmet, der træner nogle af de færdigheder barnet udfordres på i skolen.«
Nete Fisker, proceskonsulent og specialpædagog i PPR

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik