FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jacob Lindeblad
Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så?
– fem trin til at præstere optimalt
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  176
ISBN:  9788772160801
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  November 2018
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  4343
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så? hjælper dig til at indfri dit fulde potentiale. Uanset om det er i dit personlige eller professionelle liv, på sportspladsen, i uddannelsessystemet eller noget helt femte.Man kommer kun et vist stykke med held. Talent kan heller ikke bære dig hele vejen. Så hvad er det, der gør, at nogen mennesker formår at præstere der, hvor vi andre giver op? Det ved Jacob Lindeblad alt om, og i sin nye bog giver han al sin viden videre til dig, der vil præstere optimalt.

Du lærer at turde finde ind til så stærk en drøm, at det ikke er dig, der har fat i den, men den der har fat i dig. Bogen gør dig klogere på energier, elastikker, nøglen til stresshåndtering og på at regulere dine egne følelser. Du kan også læse om de planer, der ikke holder, og hvorfor virkeligheden vinder.

I Hvis det ikke er held, hvad fanden er det så? gennemgår Jacob Lindeblad sin metode til at udvikle menneskers præstationsevne ud fra fem trin: Drømmen, Motivation, Koncentration, Fokus og Selv­tillid, og han viser, hvordan hver enkelt færdighed kan trænes. Det hele er krydret med personlige historier fra alle dem, der har præsteret bedre, efter de tog Jacobs metode til sig.


Forfatterinfo:

Jacob Lindeblad er uddannet cand.scient. med speciale i præstationspsykologi. Han har været assisterende landstræner i svømning fra 1995 til 2000, undervist på Københavns Universitet, er iværksætter og manden bag delebevægelsen 'Lindeblads Frie Netværk'. Han er direktør for konsulenthuset Lindeblad A/S og har bl.a. også skrevet bogen Virkeligheden vinder.

Anmeldercitater:

»Det er spændende læsning, og det hjælper at blive bevidst om det, man gør. Jeg kan varmt anbefale Jacobs bog til andre præstations­tosser. Jacob sætter på en super forståelig måde de fem trin op for, hvad der skal til for at præstere optimalt«.
Rolf Sørensen, OL-sølvvinder og Danmarks mest vindende cykelrytter nogensinde

»Du får inspiration og dokumenteret viden til at præstere og levere. Jeg oplevede følelsen af at få værktøj i hånden, som jeg ikke vidste, jeg havde til rådighed. Yderst relevant for personer med tilknytning til både sportsverdenen og erhvervslivet. Glæd dig!«.
Lars Bonde, tidligere sportschef for Danmarks Cykle Union

»Jacob er virkelig en passioneret inspirator, som evner at forstå præcis, hvor du befinder dig, og hans tankestræk får dig til næste niveau. Hans egen nysgerrighed, refleksion og energi smitter og gør, at du husker, hvad der bliver sagt og får omsat tanke til handling«.
Henrik Stenmann, direktør i IIH-Nordic og manden bag 4-dagesarbejdsugen

»Med sin overbevisende brug af redskaber og øvelser får Jacob mennesker til at nå mål, som de selv troede var udenfor rækkevidde. Han har en helt unik evne til at flytte mennesker til nye højder; både som individer og teams«.
Lars Bæhrenz, kaptajn i Flyvevåbnet

»Interessant og brugbar håndsrækning til at nå de store præstationer«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjerne

»Jeg anbefaler gerne bogen. Den kan bruges bredt i alle typer organisationer. [...] Forfatteren lancerer nogle gode begreber som signaturpræstation og trænbare færdigheder, og han er dejligt opmærksom på sproget. Hvis man kan styre sit sprog, er man godt på vej, mener han. En god pointe!«.
Ulla Bechsgaard i Jyllands-Posten

»Bogen udfordrer mindset’et, når det kommer til at tænke i og opnå drømme, og præsenterer de udfordringer, man typisk møder, og som de fleste går i stå i mødet med. […] Forfatteren benytter et uformelt, humoristisk sprog […]«.
P – psykologernes fagmagasin

»Det er en særdeles velskrevet bog, der er rigtig godt struktureret. Den er ligetil. Ikke så mange komplicerede omveje og ræsonnementer. Der bliver gået lige til pointen på en levende måde – igen, forudsat at man lader sig forføre af sportens verden og et forsimplet verdensbillede. Gør man til gengæld det, er det en absolut læseværdig bog. Ikke bare som leder, men som menneske, der gerne vil præstere lidt bedre, når det gælder«.
InsideBusiness

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik