FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jens Henrik Thomsen

Illustrationer: Maria Engstrøm


Alt for bange for sygdom
Helbredsangst hos børn og unge
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  112
ISBN:  9788771188233
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  Maj 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  4331
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Børn og unge med helbredsangst frygter sygdomme så meget, at det spænder ben for både deres venskaber, fritidslivet og de lærerige stunder i skolen. I Alt for bange for sygdom følger vi Søs og Adam i deres kamp mod angsten.Søs er stoppet til håndbold og er holdt op med at hænge ud med veninderne, så hun ikke bliver smittet med noget. Hun savner alle vennerne, men synes, det er pinligt at tale om sin skræk for sygdomme. Adam er overbevist om, at han allerede er syg, og han tager ofte til lægen. Men han tror ikke på lægen, der siger, at han er rask.

Heldigvis kan de to børns helbredsangst afhjælpes. Det viser psykolog Jens Henrik Thomsen gennem en lang række øvelser og værktøjer, som andre børn og unge med helbredsangst også kan bruge i deres hverdag. 

Det handler bl.a. om at forstå, at tanker kun er tanker, om at finde sin ’angstkontakt’ og at lære at skrue ned for angsten i ikke-truende situationer.

Bogen er skrevet til børn og unge mellem 7 og 14 år. Ved at læse bogen sammen bliver både børn og voksne klogere på, hvad helbredsangst er, og gennem bogens øvelser lærer I at minimere angsten trin for trin.


Forfatterinfo:

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Anmeldercitater:

»Jeg vil bruge dele af bogen i min praksis Psykoanalytisk Terapi, når det handler om fobier med undgåelse eller overoptagethed som psykologisk forsvar. I særlige tilfælde vil jeg have bogen liggende fremme som inspiration til forældre«.
Eva Rowley, aut. psykolog, spec. i børne- og ungepsykologi og psykoanalytisk psykoterapeut

»Vi kan helt klart anbefale bøgerne, som vi synes er lette at forstå, og som er skrevet med et anerkendene sprog, med forståelse for de udfordringer et barn med angst oplever«.
Foreningen for børn med angst

»Bogen som selvhjælpsbog til børn og unge udmærker sig ved, at forfatteren skriver direkte til barnet/den unge i et nærværende lettilgængeligt sprog. Da det er en bog skrevet til denne aldersgruppe, er det også en fordel, at den er let læselig og med mange illustrationer. Bogen bør også roses for de gode metaforer og praktiske eksempler, som gør det lettere for de lidt mindre børn at koble sig på.«
P – Psykologernes Fagmagasin

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik