FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jens Henrik Thomsen

Illustrationer: Maria Engstrøm


Hunde, kryb og små lukkede rum
Fobier hos børn og unge
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  96
ISBN:  9788771188226
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  Maj 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  4329
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En fobi kan være lammende i hverdagen, uanset om det er kæledyr, insekter eller små aflukker, der er triggeren. Hunde, kryb og små lukkede rum er en en letlæst håndbog til de børn og unge, der kæmper med fobier og vil lære at beherske dem.Niklas ryster ved synet af hunde. Han vil bare væk – og det skal være nu. Emma får åndenød og hovedpine, når insekter summer om ørerne på hende. Sofie skriger og banker løs på væggene, hvis hun bliver lukket inde i et lille rum. Hun tror, hun skal dø.

Børn og unge kan havne i kløerne på flere end 500 forskellige fobier. I bogen afsløres fobiernes beskidte kneb, og Niklas, Emma og Sofie viser, hvordan særlige spørgsmål, udforskende eksperimenter og eksponering hjalp dem ud af deres fobihelvede.

Hunde, kryb og små lukkede rum er skrevet direkte til børn mellem 7 og 14 år, og de kan uden problemer læse den alene. Men det bedste udbytte får børnene, hvis de læser bogen sammen med en voksen, som de kan stille spørgsmål til, og så man sammen kan aftale at lave bogens øvelser. Derfor indleder bogen også med en introduktion til de voksne.


Forfatterinfo:

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Anmeldercitater:

»Hunde, Kryb og små lukkede rum er en overskuelig guide til at håndtere fobier. Selvom den er enkel og hurtigt læst, rummer den mange konkrete og let omsættelige redskaber til at håndtere problemet.«
Lotte Olsen, kommunikatør og translatør

»Denne bog er trods sin lethed både dyb og brugbar. Jeg har haft stor glæde af at læse bogen.«
Mette Nørgård Pedersen, dagplejer, motorikvejleder

»Jeg er specialpædagog i et tværfagligt team i PPR, hvor vi ofte møder børn og unge med angstproblematikker. […] Efter at have læst bogen, står det mere klart, at et ellers uoverskueligt problem omkring børn og fobier kan tackles på en overskuelig måde. Så der er ingen grund til at være bange for at gå i gang.«
Nete Fisker, Proceskonsulent og Specialpædagog

»Vi kan helt klart anbefale bøgerne, som vi synes er lette at forstå, og som er skrevet med et anerkendene sprog, med forståelse for de udfordringer et barn med angst oplever«.
Foreningen for børn med angst

»[…] en fin lille bog for forældre og børn med fobier. […] Det bedste ved bogen er, at den normaliserer fobier og angst. Det er helt normalt, og man kan arbejde med det, så det forhåbentligt bliver lettere med tiden. Det bliver også meget tydeligt, at børn behøver deres forældre i arbejdet med kampen mod fobier.«
P – Psykologernes Fagmagasin

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik