FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Vibe SkytteMorten Lander AndersenCaspar ChristiansenJacob Thorek JensenJens-Ulrich Thyssing NielsenNanna Rinaldo AndersenEmma Rønberg Nielsen

Fotograf: Klaus Holsting


22 ture i København som du skal på
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  256
ISBN:  9788772160894
Udgave, år:  1, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  April 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  4274
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Snør kondiskoene og smør cykelkæden. Bogen her præsenterer 22 gå- eller cykelture gennem København. Vælg selv, om du vil vandre gennem Amagerbro, cykle rundt i besættelsestidens København, opleve byens grønne bælte eller tage en klassisk rundtur i Christian 4.'s hovedstad.Byvandringer er mere populære end nogensinde. Med 22 ture i København som du skal kan kan du opleve historiens vingesus mellem byens gamle bygninger eller gå på opdagelse i nye og spændende hjørner af vores hovedstad.

Guiden er skrevet af syv dedikerede byvandrere og historiske formidlere, der alle deler ud af anekdoter, insidertips og baggrundsviden.

De første 11 ture tager dig med rundt i Københavns forskellige bydele fra den gamle Middelalderby til det nye Ørestad. Oplev byens historie og udvikling lige fra den røde bindingsværksgård i Indre By til Nørrerbros hippe Jægersborggade med dens restauranter, cafeer og specialbutikker.

De næste 11 ture sætter fokus på særlige temaer eller historiske perioder. Kom f.eks. med rundt i Guldalderens København, Flådens by eller find nattens lys en sensommeraften.

Hver tur er angivet i kilometer og afsluttes med et kort over ruten, så det er let at finde rundt, uanset om du er kendt i København eller ej.


Anmeldercitater:

»Det er nok den mest interessante guidebog jeg er stødt på«.
Terkel Spangsbo, Tårnby Bladet

»Det levende sprog i beskrivelserne og bogens meget fine layout gør, at man virkelig får lyst til at komme ud og undersøge København – på gåben. Da den samtidig er let at følge, og meget oplysende er det en rigtig fin turbog – for alle!«.
Bjarne Tolboe Christiansen, daginstitutionsleder

»En inspirerende og lærerig bog om København. Bogen har givet mig ny viden om min by og har i høj grad inspireret mig til nye ture og steder jeg vil besøge. Der er fine fotos og anvendelige kort i bogen, som har en god størrelse, der kan være i en lille taske, så den kan tages med på ture og bruges som opslagsværk. I mit arbejde som skolelærer kan den bruges til byvandring med eleverne. Jeg glæder mig til at have den med på tur, og til at kigge i den igen og igen«.
Pia Pignot, folkeskolelærer

»Det har været en sand fornøjelse og den rene gave at læse '22 ture i København som du skal på'. Sproget er rigt, nuanceret, veloplagt og aldrig kedeligt eller trivielt. Vi kommer rundt i hele København med kyndige guides, som forkæler os med utallige anekdoter hentet fra deres skattekammer af viden om fortidens København. Bogen giver mig helt klart lyst til at begive mig ud på mange af de omtalte ture med guiden i lommen. [...] Jeg vil stærkt anbefale bogen til alle, der har lyst til at hente ny viden om den fortid, der gemmer sig under byens overflade«.
Tina Jonstrup Larsen, cand.mag. i fransk, samfundsfag og psykologi

»De 11 bydelsture kommer godt rundt i byen, og man får forbløffende meget at vide – både kontante oplysninger og sjove historier. Nogle af bogens ture fører igennem områder, jeg kender virkelig godt, men alligevel er jeg blevet gjort opmærksom på arkitektoniske detaljer, jeg ikke har lagt mærke til«.
Radio Update

»Jeg elsker København og bruger byen flittigt. Derfor bliver man jo også nærmest glad i låget over, at der kommer sådan en bog her. [...] Det her er en gemmebog som med årene gerne må blive lidt laset i kanterne, for den skal bruges«.
My Daily Space

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik