FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Simon Kratholm Ankjærgaard
Mit liv i sort
Peter Mikkelsens kampe
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  221
ISBN:  9788772160580
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  1, 2018
Udgivelse:  Juni 2018
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  4248
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Få hele historie om Danmarks bedste fodbolddommer nogensinde: Peter Mikkelsen. En bog til alle fodboldfans, der vil vide mere om 1990’ernes store idol og dommer.»Hvad tror du selv, det er?«, spørger lægen. Peter bliver frustreret – er det virkelig en gættekonkurrence, han skal igennem? Han forsøger sig med de to muligheder, han selv har tænkt på: borrelia eller en  blodprop. »Det er det desværre ikke«, svarer lægen endeligt. »Scanningsbillederne viser, at du har fire metastaser oppe i hjernen«.

24. januar 2014 ændrer livet sig for tidligere fodbolddommer Peter Mikkelsen. Den dag fik han at vide, at en i udgangspunktet harmløs omgang modermærkekræft havde metastaseret sig til hjernen.

Han var den yngste dommer i dansk fodboldhistorie. Og blev hurtigt den bedste. Både i Danmark og internationalt, hvor han blev kåret til verdens bedste i 1991 og 1993. Peter Mikkelsen fortæller i Mit liv i sort om sit liv i fodboldens tjeneste og om den kræftsygdom, der de seneste år har vendt op og ned på hans tilværelse.

Det er historien om Danmarks mest berømte, mest hædrede og utrolig populære dommer. Om hans opvækst, hans møde med fodbolden, der blev afgørende for hans liv, og om hans beslutning om at blive dommer. Og om den sygdom, der har sat dagsordenen gennem de seneste fire år – om de små sejre og de store tilbagefald. Om livet med kræft – og hvad det gør ved et menneske og ved de nærmeste.  

Bogen er baseret på interview med Peter Mikkelsen, hans familie, læger, tidligere kollegaer med mere.


Forfatterinfo:

Simon Kratholm Ankjærgaard er journalist og partner i kommunikationsbureauet Quote Kommunikation. Han underviser i journalistik på Johan Borups Højskole og har skrevet flere bøger.

Anmeldercitater:

»Indsigtsfuld og velskrevet biografi som tegner et personligt billede af både tilværelsen som ambitiøs og dygtig dommer og senere som patient i kampen mod kræften. Bogen er let at læse med mange illustrationer, og det er svært ikke at blive berørt over den tidligere så karismatiske dommers skæbne«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Simon Kratholm Ankjærgaard har skrevet en spændende bog om Peter Mikkelsens liv som fodbolddommer og hans kamp mod sygdommen. […] Den udfylder et tomrum inden for fodboldlitteraturen – kampene set fra dommernes side«.
Karsten Kjeldsen, faglig konsulent/teamkoordinator

»Peter er færdig med at være fodbolddommer, men er ikke færdig med sin kamp for at kommer tilbage til et normalt liv. Det fortælle denne bog om – den fortæller også om et empatisk mennesker, der endnu kæmper sin kamp«.
Steen Flemming Jørgensen, rektor emeritus / filmanmelder

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik