FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Pernille Garde Abildgaard
Fokus giver frihed
– gode råd om arbejdsmetoder i en verden fuld af forstyrrelser
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  208
ISBN:  9788772160627
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  2, 2018
Udgivelse:  Marts 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  4233
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

I en verden fuld af forstyrrelser er din opmærksomhed din vigtigste ressource. De mange forstyrrelser forhindrer dig i at udnytte dit fulde potentiale. Fokus giver frihed hjælper dig til at bruge din opmærksomhed klogt. Denne bog giver dig indsigt i, hvad forstyrrelserne gør ved dig, og hvordan de opstår, så du kan genvinde kontrollen og nå dine mål. Både fra time til time og de helt store drømme.

I bogen møder du topchefer, kunstnere og forretningsfolk. De fortæller, hvordan de får tid til kreativitet, til ledelse, at få arbejde fra hånden og til alt det, de tillægger værdi. På trods af den store mængde forstyrrelser, vi alle bliver udsat for hver eneste dag.

Det handler om at finde gode rutiner og at holde fokus på det, der er vigtigt – og derefter at mini­mere resten. Det kan være de lange møder og mange cc-mails på arbejdspladsen, eller det kan være fodboldklubben og venindeaftenen i privatlivet. Man skal erkende, at man må opgive ét for at nå noget andet. 

De medvirkende er: chefredaktørerne Isabella Hindkjær og Christian Jensen, direktørerne Merete Eldrup, Sheela Maini Søgaard, Henrik Stenmann og Jeanette Fangel Løgstrup, iværksætterne Jimmy Maymann-Holler, Jacob Bøtter og Martin Thorborg, forfatter Ib Michael, filminstruktør Anders Morgenthaler, advokat Eva Persson, diamanthandler Katerina Pitzner, ledelsesekspert Anders Ibsen og hjerneforsker Troels W. Kjær.

Fokus giver frihed henvender sig til alle, der ønsker en bedre work-life-balance og hjælp til, hvor­dan man kan nå mere og få mere frihed og glæde i sin arbejdsdag.


Forfatterinfo:

Pernille Garde Abildgaard er selvstændig kommunikationsrådgiver og ekspert i fleksible arbejdsmetoder. Hun ejer firmaet Take Back Time. Hun er specialist i personlig og kollektiv effektivitet og har mere end 10 års ledelseserfaring fra både private og offentlige organisationer.

Anmeldercitater:

»Det er virkelig en god bog at blive klog af for sådan et menneske som mig, der selv skal administrere min arbejdstid. Den burde alle læse, hvis de vil være bedre til at bruge deres tid fornuftigt«.
Lilian Kingo, selvstændig erhvervsdrivende

»En inspirerende bog med kloge synspunkter og teoretisk velfunderede metoder til at gå efter drømmene, undgå stress undervejs og nyde processen«.
Tine Tønnes Sørensen, underviser og forfatter

»Fyldt med kloge udsagn og rigtig gode input til arbejdsmetoder [...] uha der er mange af anbefalingerne, jeg kan bruge i mit job. Tusind tak for det […] Jeg er sikker på, at det fokus jeg vil have fremover, vil skabe frihed. Jeg vil bestemt anbefale bogen til venner og bekendte«. 
Helle Riisberg, Resocialiseringskonsulent i Kriminalforsorgen

»Alt i alt en anbefalelsesværdig og lettilgængelig bog for dig, der søger inspiration til at skabe fokus og navigere hensigtsmæssigt i alle de forstyrrelser, der er hele tiden«.
bogblogger.dk

»Uden at denne anmeldelse skal blive til et mini-referat af bogen, så kan jeg fortælle, at Pernille Garde Abildgaard i sin indledning og de afsluttende kapitler fik åbnet mine øjne for, hvordan jeg – som så mange andre – var blevet dybt afhængig af dopamin-kick fra endeløse notifikationer på sociale medier«.
Quantum.dk 

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik