FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Lars Bergholdt
Udepædagogik – naturligvis!
– grundbog i natur og udeliv
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  304
ISBN:  9788771189827
Udgave, år:  2, 2019
Oplag, år:  1, 2019
Udgivelse:  Januar 2019
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  4227
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Udepædagogik – naturligvis! er en bog for alle, der har lyst til at lave noget i og med naturen. Ud over en masse konkrete ideer til leg, læring og udvikling i naturen har bogen også klare holdninger til ‘det derude’ og den måde, naturen skal formidles på.Udepædagogik handler om at skabe kendskab til, viden om og glæde ved at færdes i naturen – imens det opleves som lystbetonet, attraktivt, selvstyrkende og selvudviklende.

Forfatter Lars Bergholt har selv tilbragt hele sit liv ‘derude’ og praktiseret alle bogens aktiviteter. I Udepædagogik – naturligvis! øser han ud af sin praktiske erfaring som udepædagog og underviser.

Bogen indeholder en lang række konkrete aktivitetsforslag sat ind i en udepædagogisk sammenhæng. Alle kan være med, uanset om det er børnehavebørn, skolebørn, unge på døgninstitution, voksne udviklingshæmmede eller andre. Det drejer sig først og fremmest om at finde det rigtige tempo, den rigtige intensitet, en fornuftig progression og den sammenhæng, der passer lige nøjagtigt til din brugergruppes niveau.

Udepædagogik – naturligvis! udkom første gang i 2011. Denne reviderede og opdaterede 2. udgave er en grundbog i natur og udeliv til pædagog- og lærerstuderende, udepædagoger, lærere i udeskoler og alt andet godtfolk, som inddrager naturen i deres pædagogiske hverdag, som mangler inspiration eller teoretisk basis eller blot vil prøve noget nyt.


Forfatterinfo:

Lars Bergholdt har været aktiv med udepædagogik i hele sit arbejdsliv, både som deltager og underviser. De seneste 25 år har han været ansat som lektor i naturfag ved Pædagoguddannelsen, UCL.

Anmeldercitater:

»Bogen rummer stor begejstring for naturen og læring ude i naturen. Det er en meget inspirerende udgivelse, som giver lyst til at være sammen med børn i naturen«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Bogen er både et godt værktøj og en spændende inspirationskilde til udendørsaktiviteter – særligt i naturformidlingen til børn og unge. [...] et vigtigt redskab for at genåbne det fantastiske rum som naturen er. Efter at have læst bogen kan jeg som naturvejleder kun anbefale at bogen bliver en del af læsestoffet på naturvejlederuddannelsen«.
Niels D. Lisborg, naturguide.dk

»Der er ingen tvivl om, at denne bog vil kunne bruges både i professionsuddannelserne og i den pædagogiske praksis. [...] et godt udgangspunkt for mange slags naturoplevelser.«
Ulla Liberg, konsulent/lektor pædagogik

»’Udepædagogik – naturligvis!’ fremstår på mange måder yderst vellykket, gennemarbejdet og læseværdig. Bogen er velskrevet i et letforståeligt sprog med smukke fotografier og forklarende tegninger, der for mit vedkommende gjorde læseoplevelsen god. […] Jeg […] medgiver bogen mine varmeste anbefalinger. Vi ses derude!«
Christina Krolmer, Folkeskolen

»Jeg har fået en ny bibel! Tak til Lars Bergholdt for at have skrevet denne bog. Jeg er allerede i gang med udeaktiviteter, takket være denne bog. [...] Det at arbejde med udepædagogik ligger langt tilbage i min pædagogiske praksis, men bogen her har gjort det muligt for mig at komme i gang igen. Simpelthen pga. dens grundighed, hvor du både får begrundelse, teoretiske grundlag samt konkrete aktiviteter givet lige i hånden.«
Søs Wang-Holm, specialpædagog

»Fantastisk inspirerende og vejledende for alle, selv hjemme i privaten kan jeg gøre brug af den.
[...] Dejligt med en bog, hvor man kan mærke begejstringen for naturen på hver eneste side, og at det er på børnenes præmisser.«
Tina Knudsen, pædagogmedhjælper

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik