FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jytte HildenPia Fris Laneth
Takt og Tone til Tiden
Pris 199,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  176
ISBN:  9788771189964
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  2, 2018
Udgivelse:  April 2018
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  4210
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Emma Gads uopslidelige 'Takt og Tone' har eksisteret i 100 år. Mange af hendes råd har stadig gyldighed, andre har brug for en opdatering. Takt og Tone til Tiden giver 14 bud på, hvordan normerne for menneskeligt samvær har ændret sig, og hvad der gælder i dag.Med udgangspunkt i Emma Gads anbefalinger kan du bl.a. læse om:

  • behovet for et sprog for sex og intimtet
  • skilsmisse og nye familieformer
  • at lytte til og respektere ungdommen
  • at lytte til og respektere alderdommen
  • at omgås sine kollegaer og skabe et godt arbejdsmiljø

At der stadig er brug for takt og tone i vores samvær med andre, ser vi eksempler på hver dag. I det private, hvor vi leder efter omgangsformer i kontakten med naboer, venner og til barnedåben. Og i arbejdslivet, hvor vi måske kan glemme, at god tone også bør finde sted blandt kollegaer.

Takt og Tone til Tiden giver 14 aktuelle og moderne bud på, hvordan vi omgås.

Bogen er redigeret af historiker Pia Fris Laneth og tidl. kulturminister Jytte Hilden. Bidragyderne er: Pia Fris Laneth, Anna von Sperling, Anne Sophia Mygind Hermansen, Per Schultz Jørgensen, Olav Hesseldahl, Rushy Rashid Højbjerg, Juliane Schmeltzer Dybkjær, Mads Roke Clausen, Morten Münster, Jeppe Bundsgaard, Søs Marie Serup, Rune Lykkeberg, Ole Hartling og Karen Vallgårda.


Anmeldercitater:

»Laneths biografiske artikel om forfatteren er [...] glimrende; velskrevet, informativ og rundhåndet illustreret med fotografier. [...] Rune Lykkeberg, chefredaktør for Dagbladet Information, har skrevet en helt vidunderlig, krystalklar, personlig og ligefrem gribende tekst om, hvordan og hvorfor man skal omgås gamle mennesker«.
Anne Knudsen i Weekendavisen

»Takt og Tone til Tiden er god at blive klog på. Både fordi forfatterne kommer med kloge, velafprøvede råd, men også fordi den i så høj grad lægger op til, at man gør stoffet til sit eget. At man tager sig tid til at afprøve sine egne holdninger, og på den måde finder sin egen måde at navigere igennem det hektiske kaos vi kalder livet på, inspireret af deres fine oplæg«.
Fiftyfabolous.dk

»Det er 14 veloplagte skribenter, der kommer med deres bud på nutidens takt og tone. [...] Man får virkelig noget med sig, når man læser denne bog, og den er oplagt til diskussioner om vores omgangsformer og generelt om livet i 2010’erne«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

stjernestjernestjernestjerne

»En af antologiens charmer er, at de forskellige bidragsydere leverer en variation og et udsyn, som en enkelt skribent aldrig ville kunne gøre«.
Kristeligt Dagblad

»Bogen sætter fokus på vigtigheden i at forholde sig til, og også leve op til, sociale normer for at få samvær til at fungere. Et rigtig vigtigt tema, som læseren af bogen har stor glæde af at få perspektiveret fra forskellige vinkler. God, underholdende og let læsning om et vigtigt emne – før som nu«.
Malene Sander, CFO hos Mediehuset Ingeniøren

»Det er en fin lille bog, der med de valgte bidragsyderes bidrag bliver ført up to date. Især er jeg begejstret for Søs Marie Serups bidrag. Hvor ville det være rart, hvis alle i disse Facebook-tider læste og forstod hendes ord«.
Annette Brejnholt, tidligere faglig sekretær i en fagforening

»Hurra for Emma Gad og så igennem 100 år. Hurra for Pia Laneth og Jytte Hilden for at lade takt og tone blive perspektiveret af mange skønne kloge mennesker. [...] ”Takt og tone til tiden” er en fantastisk debatbog – velskrevet og vel-perspektiveret. Godt gået Pia og Jytte – BRAVO!».
Dorthe Mundbjerg, udviklingssygeplejerske

»Mange af betragtningerne er knivskarpe, relevante og givende, og jeg ville med glæde have læst mere fra de fleste af skribenterne. Derudover er bogen både lækker at se på og at røre ved, da den f.eks. er trykt på lækkert papir. Jeg giver således bogen mine varmeste anbefalinger og håber, den vil nå bredt ud og at mange andre må få samme fornøjelse af at læse den som jeg«.
Majken Skjølstrup, Privatpraktiserende psykolog

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik