FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Vitha Weitemeyer
Forelsket i en drøm (e-bog, epub)
– når kærlighed bliver til besættelse
Pris 209,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  288
ISBN:  9788771189155
Udgave, år:  1. e-bogsudgave, 2017
Udgivelse:  September 2017
Illustreret i farver
Best.nr.:  4173
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Har du svært ved at give slip på en kæreste, selv om forholdet tærer på dit selvværd? Involverer du dig igen og igen med partnere, som afviser dig og nedgør dig? Ved du hvorfor?Kvinder, der lever i kaotiske, lidelsesfyldte parforhold, tilsidesætter deres egne behov for at få partnerens anerkendelse, og bogen belyser, hvordan afhængighedsproblemerne kan spores tilbage til barndommen. Kvinderne er opslugt af en partner i deres flugt fra indre, følelsesmæssig smerte.

  • Hvad er besættelse af kærlighed?
  • Hvorfor bliver man besat af kærlighed?
  • Hvordan kan man frigøre sig fra besættelsen?

Denne bog beskriver samspillet i et usundt afhængighedsforhold, og hvorfor det er så svært at give slip på en problemfyldt relation. Men den fortæller også, at det kan lade sig gøre ... og at det er en psykologisk vækstmulighed at vågne af sin drøm og gøre sig fri af den tvangsmæssige afhængighed, så du kan få et mere rummende og fredfyldt forhold til dig selv.

Bogens forfatter, Vitha Weitemeyer, er privatpraktiserende psykolog og har siden 2003 arbejdet professionelt med kærligheds- og forholdsafhængighed.


Forfatterinfo:

Vitha Weitemeyer er cand.psych.aut. med egen praksis. Hun har beskæftiget sig professionelt med kvinder, der er besatte af kærlighed, siden 2003 og holder også foredrag om emnet.

 
Anmeldercitater:

»Forelsket i en drøm beskriver, hvordan uhensigtsmæssige og tvangsmæssige adfærdsmønstre er skyld i, at mange kvinder ender i kaotiske kærlighedsforhold den ene gang efter den anden. [...] Jeg er sikker på, at Forelsket i en drøm er en bog, jeg vil vende tilbage til igen og igen for at genopfriske processerne og strategierne, som kan bryde den onde cirkel«.
Anne Jeggesen, psykolog 

»Bogen tager fat i et vigtigt emne, forholdsafhængighed, og formidler på lettilgængelig og informativ vis mange af de komplekse mekanismer, der kan være i spil i et parforhold. [...] jeg har allerede flere gange benyttet min nye viden direkte i mit terapeutiske arbejde«.
Majken Skjølstrup, psykolog

»Jeg kan på det varmeste anbefale bogen til alle, som er i et parforhold eller på vej ind/ud af et, da den er både letlæselig og letforståelig«.
Isabella Sandberg, psykoterapeut og lærer 

»Vitha Weitemeyers Forelsket i en drøm er en både vellykket og lærerig bog, som jeg har nydt at læse. Bogen er skrevet i et sprog, som gør den lettilgængelig og samtidig er den utrolig rig på fyldige eksempler, citater og referencer [...]«.
Majken Sanchez, lifecoach

»Jeg blev grebet af bogens intensitet og fik som psykolog genopfrisket tidligere tilegnet psykologisk viden på en nuanceret og utrolig inspirerende måde. [...] Et vigtigt nyt dansk bidrag indenfor psykologisk litteratur«.
Jette Christensen, psykolog

»[…] en enestående god efterfølger af verdenssuccessen Kvinder der elsker for meget. […] Denne bog er, som Kvinde kend din krop, en bog, der bør stå på alle kvinders boghylder«.
Hanne Pedersen, autoriseret psykolog, sexolog og samlivsterapeut i P – psykologernes fagmagasin

»Med baggrund i relevante teorier og en rigdom af kliniske erfaringer guider Vitha Weitemeyer læseren til en dyb forståelse af de indre kræfter, som indfanger og fastlåser disse kvinder. Hun åbner også døren til vejene ud af fangenskabet. Gennem øget selvindsigt og kontakt med egne behov kan der etableres et nyt grundlag for et liv uden frygt for partneren. Professionelle og forholdsafhængige kvinder kan i lige stor grad få udbytte af denne dybtgående og lærerige bog«.
Ask Elklit, professor i klinisk psykologi, Syddansk Universitet

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik