FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Natasha Pulley
Urmageren i Filigree Street (e-bog, epub)
Kommende titel.
Pris 209,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  399
ISBN:  9788771189377
Udgave, år:  1. e-bogsudgave, 2017
Udgivelse:  September 2017
Best.nr.:  4171
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Urmageren i Filigree Street tager læseren med på en uventet rejse gennem Victoriatidens London og til et Japan, hvor dønningerne efter borgerkrigen truer de gamle traditioner. Den blander historiske begivenheder med fantastiske hændelser og åbner døren til en gådefuld, fremmed fortid.1883. Thaniel Steepleton kommer hjem til sit værelse i London og finder et lommeur af guld på sin hoved­pude. Et halvt år senere redder det mystiske ur hans liv i en eksplosion, der jævner Scotland Yard med jorden.

Thaniel opsøger urmageren, Keita Mori, en venlig, ensom tilflytter fra Japan. Men selv om Mori til at begynde med virker ganske harmløs, sker der snart uforklarlige ting, og alt tyder på, at han skjuler noget. Thaniel bliver splittet mellem fornuft og følelser, og det bliver ikke bedre, da Grace Carrow, en fysikstuderende fra Oxford, blander sig i det hele.

»Overbevisende og opslugende […] fantastisk behagelig læsning. Pulleys prosa er stærk og energisk, med en ironisk kant, og selv de mindste ­karakterer bliver tegnet helt præcist […] kompleks, charmerende og helt igennem overraskende.«
 The New York Times Book Review

Natasha Pulley har studeret eng­elsk litteratur på Oxford Universitet og har arbejdet som boghandler og redaktionsassistent, før hun selv begyndte at skrive. Hun har boet og studeret i Tokyo i en længere periode og er ved at lære japansk.


Forfatterinfo:

Natasha Pulley har studeret engelsk litteratur på Oxford University og har arbejdet som boghandler og redaktionsassistent, før hun selv begyndte at skrive. Hun har boet og studeret i Tokyo i en længere periode og er ved at lære japansk. I dag bor hun i Bath, England.


Anmeldercitater:

»Intelligent humor, mysterier og spænding løber gennem bogen som tråde i et stort musikstykke. Den danser mellem genrerne og danner par med flere forskellige: Man kunne kalde den steampunk på grund af dens Victorianske stemning og eksperimenter med æteren, science fiction ud fra dens refleksioner om determinisme, og historisk fantasy fordi disse elementer blandes fuldstændig fejlfrit ind i det sene 1800-tals London […] En vidunderlig, utrætteligt charmerende og dybt rørende bog […] Bemærkelsesværdig«.
Los Angeles Times

»Overbevisende og opslugende […] fantastisk behagelig læsning. Pulleys prosa er stærk og energisk, med en ironisk kant, og selv de mindste karakterer bliver tegnet helt præcist […] kompleks, charmerende og helt igennem overraskende«.
The New York Times Book Review

»Besnærende […] Midt i det thriller-agtige plot stiller Pulley tankevækkende spørgsmål om fri vilje, skæbne og identitetsdannelse, og skaber et rigt sammenkog af historisk fantasy, filosofi og følelse«.
Washington Post

»Et elegant plot, opfindsomme indskud og en personkarakteristik, der får figurerne til at springe op fra bogens sider […] Den måde, deres historier blander sig med hinanden på, og måden, hvorpå Pulley jonglerer med elementerne i det indviklede plot og får kastet adskillige overraskelser med ind, er kun to af de mange styrker ved denne debutroman, der allerede har fået stor opmærksomhed […] En charmende og diskret dybsindig undersøgelse af forudbestemmelse, tilfældigheder og skæbne«.
The Guardian

stjernestjernestjernestjerne

»Jeg er helt vild med Keita Mori og Katsu – de er skønne begge to. [...] Faktisk synes jeg næsten, at Katsu er den, som bliver beskrevet allerbedst. Jeg ønsker mig en KATSU – jeg synes virkelig, at den er fantastisk – en mekanisk blæksprutte – som jeg godt kan forstå, at de på den tid var lidt bange for. Jeg er meget duperet over, at Natasha Pulley har skrevet en så fantastisk historie som Urmageren i Filigree Street som sin debutroman. Jeg glæder mig til at læse hendes anden roman, som er udkommet på engelsk i år«.
Bech’s Books

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik