FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Kathy Hoopmann

Forord af Tony Attwood

Oversat og bearbejdet til danske forhold af Anne Skov Jensen


Den uundværlige autismemanual (e-bog, epub)
– hvad enhver lærer har brug for at vide
Pris 209,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  271
ISBN:  9788771188509
Udgave, år:  1. e-bogsudgave, 2017
Udgivelse:  August 2017
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret
Best.nr.:  4164
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Den perfekte værktøjskasse til alle lærere, der underviser elever med autisme. Både i grundskolen, på ungdomsuddannelserne eller på specialskoler.Ingen elever med autisme er ens, men deres udfordringer i skolen er ofte de samme. Bogen fortæller, hvordan du som lærer letter hverdagen for både den enkelte elev og klassekammeraterne samt skaber et positivt læringsmiljø for alle i klassen.

Autismemanualen indeholder helt konkrete værktøjer til at undervise og støtte elever med Aspergers Syndrom (AS) eller med andre former for autisme. Det øger inklusionen og forbedrer indlæringen. Få bl.a. hjælp til:

  • at forberede undervisning af elever med AS.
  • at hjælpe elever med AS med at organisere og strukturere.
  • at lære børnene at forstå og håndtere regler, sociale koder, venskaber, følelser, kropssprog, forandringer, mobning og meget mere.
  • at lære børnene at forstå og håndtere sansemæssige udfordringer som hørelse, syn, lugt, smag, balance, kropsbevidsthed og smerte.

Bogen dækker emner som nedsmeltninger, sociale regler, konkret tænkning og tale samt sansemæssige udfordringer. Hvert emne er fyldt med forslag til aktiviteter i klassen, der øger forståelsen for de særlige udfordringer, som eleverne med AS oplever.

Der er desuden stort fokus på skole-hjem-samarbejdet, og under hvert emne er der derfor beskrevet måder, hvorpå skolen og hjemmet bedst kan samarbejde for at give barnet den størst mulige opbakning og støtte.

Bogens råd og praktiske tips kan bruges til børn med AS, infantil autisme, atypisk autisme, GUA eller GUU.


Forfatterinfo:

Kathy Hoopmann er forfatter til en lang række bøger om autisme, ADHD og angst. Hun har vundet flere priser for sine fagbøger om autisme og Aspergers syndrom. Hun har været lærer i mere end 20 år. 

Anmeldercitater:

»Lad mig bare sige det som det er, denne bog er fantastisk og den får de bedste anbefalinger af mig. Det er meget sjældent, at jeg som fagperson, får fat i en bog, som både er anvendelig for mig med mine 25 års erfaring og for den fagperson, der lige er begyndt at arbejde indenfor autismeområdet«.
Dorthe Hölck, cand.scient.soc., konsulent med speciale i ASF og ADHD

»Bogen kan absolut anbefales til både forældre men også de mange lærere og pædagoger som arbejder med børn med autisme i undervisningsregi, da den har så bredt spekter med de mange emner som forfatteren tager fat på. En bog som bør være et must have på enhver uddannelsesinstitution/skole og forældre så du kan støtte dit autistbarn på bedste vis«.
Handicapportal.dk

»Denne nye bog er en der skal være på hylden på alle skoler, ved alle læger og tandlæger, hos socialrådgiverne og pædagogerne og i hjemmene hvor der er mennesker med autisme. SÅ god er den simpelthen! [...] Bogen er på 256 sider og der er ikke en eneste overflødig. Virkelig velskrevet med gode redskaber også for rutinerede lærere og for forældre«.
Annekakadu.dk

»Bogen er bare et must i enhver skole og klasse, hvor der undervises børn med autisme«.
Mette Hennelund, børneneuropsykolog

»[...] en manual spækket med brugbare råd, øvelser og baggrundsviden [...]. Tak for en fin og lærerig bog!«.
Anneline Schjødt Pedersen, kunstregistrator, bibliotekar, grafiker

»Ja, ja, ja, dette er bogen, hvis du har en elev med Aspergers syndrom, infantil autisme, atypisk autisme, GUA eller GUU! Her er en forfatter, der har en total viden om, hvordan det fungerer hos en ’asperger’. […] Det er virkelig en bog, der giver mening. Sagt med det samme, det er en bog alle skoler nødvendigvis må eje og bruge«.
Karakteren 12 i AKTbladet

»Der er ikke meget jantelov over bogens titel – og heldigvis: For 'Den uundværlige autismemanual – hvad enhver lærer har brug for at vide' holder, hvad den lover læseren. En del af æren skal gå til den danske oversætter, der til fulde har formået at bearbejde bogen til danske forhold. At denne selv er autist og kan relatere til udfordringerne, skaber øget troværdighed«.
Folkeskolen

»Jeg synes bogen er en af de absolut bedste, jeg har læst om autisme. Kan klart anbefales til forældre, men ikke mindst til professionelle, som vil være mere om de autistiske børns verden. Jeg ville ønske, jeg havde fået denne bog i hånden, da mine drenge havde fået deres diagnose – den ville have sparet mig for meget tid«.
Christina Sidenius Appelgren, pædagog, tillidsrepræsentant

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik