FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Jens Henrik Thomsen
Slip mig fri! (e-bog, epub)
Guide til børn og unge med separationsangst
Pris 159,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  94
ISBN:  9788771188769
Udgave, år:  1. e-bogsudgave, 2017
Udgivelse:  August 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  4159
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En guide til børn og unge med separationsangst – og deres voksne. Bogen viser, hvordan børnene og de unge kan slippe af med angsten og blive del af et normalt børneliv.Oskar vil gerne med på koloni, men han kan ikke. Maja elsker skolen, alligevel møder hun ikke op. De tør ikke forlade deres forældre. Børn og unge med separationsangst er nemlig paniske for, hvad der mon kan ske, når de ikke er sammen med deres forældre. De frygter, at forældrene dør eller kommer galt af sted. De er også dødsensangste for, at de selv farer vild, bliver kidnappet eller måske ligefrem bliver slået ihjel, mens mor og far er på arbejde.

I bogen møder vi Oskar og Maja. De er blot to af mange børn, der lider af separationsangst i en sådan grad, at angsten hindrer dem i at deltage i alt det, som de inderst inde har mest lyst til. Bogen gør børnene og de voksne til medspillere i kampen mod separationsangsten, så den enten forsvinder eller får så lidt indflydelse, at den ikke længere begrænser barnet i det daglige.

Her er masser af øvelser, der trin for trin klæder barnet på til at blive angsten kvit. Bogen bygger på kognitiv adfærdsterapi og er skrevet i børnehøjde til børn og unge mellem 7 og 14 år.


Forfatterinfo:

Jens Henrik Thomsen er psykolog og arbejder på en børne- og ungdomspsykiatrisk klinik. Ved siden af driver han en psykologisk klinik, der har specialiseret sig i behandling af børn og unge med angst, fobier og OCD.

Anmeldercitater:

»Som psykolog er jeg rigtig glad for denne lettilgængelige og supergode bog om børn med separationsangst. I min praksis vil den helt sikkert blive flittigt anvendt og anbefalet til både forældre og fagpersoner«. 
Mette Hennelund, børneneuropsykolog

»Med udgangspunkt i den kognitive adfærdsterapi er bogen en lettilgængelig, anvendelsesorienteret og praktisk guide til at forstå og afhjælpe børn og unges angst og kan anbefales til alle, der ønsker at hjælpe og støtte«.
Lilian Nammour Thestrup Høj, lærer og cand.pæd.psych.

»Bogen er brugbar for forældre og børn, der har adskillelsesangst tæt inde på livet, og for mig har det været en letlæst genopfriskning af en faglig stof, som jeg ikke har inde i min hverdag«.
Anne Jeggesen, psykolog 

»Bogen er velskrevet og afspejler viden og praksiserfaring. Børneperspektivet er tydeligt beskrevet, og det er nyt«. 
Eva Rowley, psykolog og psykoanalytisk psykoterapeut

»Det er en sober og redelig bog […] Bogen indeholder mange gode eksempler og forklaringer – man føler sig simpelthen bedre rustet efter at have læst bogen«.
Karakteren 12 i AKTbladet

»Bogens store styrke er, at den er lettilgængelig, da den er letlæselig og omfangsmæssigt overskuelig. […] Den giver barnet og dets forældre fælles sprog og forståelse i forhold til angsten, og den viser, at der er en vej ud af angsten. Alt i alt en læseværdig bog, som jeg roligt vil anbefale til de familier, jeg møder. Mit eksemplar er faktisk allerede udlånt til en pige og hendes mor«.
Malene Foldager, psykolog, Roskilde Børne- og UngdomspsykiatriP – psykologernes fagmagasin

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik