FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Maria DresslerCamilla Obel

Tegninger: Tatiana Goldberg


Vredeshåndtering for unge
– forstå og håndter følelserne i fællesskab
Pris 239,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  136
ISBN:  9788771189612
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  Oktober 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  4131
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Vrede har altid en årsag! Og man er aldrig alene om at føle vreden. Det er hovedbudskaberne i Vredeshåndtering for unge. En redskabsbog til lærere, pædagoger og andre, der arbejder med unge mellem 13 og 25 år.Vredeshåndtering for unge præsenterer 23 øvelser, der kan laves sammen i klassen eller i gruppen. Det handler om at forstå sine følelser og hvorfor man bliver vred. Om at turde fortælle om følelserne til venner og fagpersoner; så de også forstår, hvad vreden bunder i. Og sidst men ikke mindst handler det om at turde grine lidt af sig selv.

Bogen præsenterer både en teoretisk og en metodisk tilgang til vrede samt andre vanskeligt håndterbare følelsesmæssige udtryk og reaktioner. Hertil kommer de mange øvelser, der kræver et minimum af materialer og er lige til at gå til.

Alle øvelserne kan bruges direkte i praksis på skolen, på opholdsstedet eller i klubben. De er alle klasse- eller gruppebaserede. Dermed bliver vreden og andre følelsesmæssige reaktioner til et fælles anliggende, og de unge kan spejle sig i hinanden.

Det er en bog om de vrede unge, men det er også en bog om alle de andre teenagere og unge – der også bliver vrede, men som bare ikke viser det ved at blive vilde og voldsomme.


Forfatterinfo:

Maria Dressler er psykolog. Sammen med Camilla Obel leder hun Diamantforløbet i Rødovre Kommune, der er specialiseret i vredeshåndteringsprogrammer, som kan implementeres direkte i praksis.

Camilla Obel er lærer. Sammen med Maria Dressler leder hun Diamantforløbet i Rødovre Kommune, der er specialiseret i vredeshåndteringsprogrammer, som kan implementeres direkte i praksis.

Anmeldercitater:

»Her er bogen, der struktureret og med gode øvelser er en hjælp på vejen. Ikke så meget snak: Køb bogen, læs den og brug den!«.
Karakteren 12 i AKTbladet

»Det er en meget positiv, inspirerende og praktiskfokuseret udgivelse, som giver pædagogisk personale mange gode ideer og værktøjer til arbejdet med unges problemvrede. Værktøjer som kan hjælpe de unge med at forstå deres vrede og håndtere den bedre«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Ny bog om vredeshåndtering for unge er en af de klogeste bøger, jeg længe har læst om emnet, og jeg har stadig gåsehud efter at have lagt den fra mig. [...] Det kommer til at lyde som en kliché, fordi jeg har skrevet det så mange gange før. Men denne bog burde være obligatorisk læsning på alle seminarier«.
Heidi Friborg Christophersen, folkeskolen.dk

»Bogen er kompakt og letlæst, men er ikke nogen letvægter indholdsmæssigt. Bogens lille format skyldes mere, at den er behageligt fri for fyldstof mellem de mange gode og vigtige pointer«.
Bo Brunsgaard, cand.psych., i P – psykologernes fagmagasin

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik