FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Luise Gomard

Fotograf: Henrik Sylvest


Tegner
100 år i Rusland
Pris 299,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  112
ISBN:  9788771187830
Udgave, år:  1, 2018
Oplag, år:  2, 2018
Udgivelse:  November 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  4119
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

I 100 år har Rudolph Tegners Museum & Statuepark i det smukke naturområde Rusland fascineret og fortryllet sine besøgende. Tegner – 100 år i Rusland er et vidnesbyrd om den nærmest magiske tiltrækningskraft, værkerne og deres samspil med naturen stadig besidder.Bogen består af 21 tekster fra danske kunstnere, arkitekter og andre personligheder, der fortæller om deres forhold til museum og statuepark. De er illustrereret med Henrik Sylvests åndeløst smukke billeder af Tegners skulpturer hen over året.

Rudolph Tegner sagde selv, at hans skulpturer var beregnet til at stå ude i naturen. Og da naturen altid er stor, er hans kunstværker det også.

Han købte et stykke jord i Dronningmølle, byggede sit museum og satte 14 gigantiske værker op udendørs – hvor de hørte til. Dermed skabte Tegner et særegent område, hvor natur og kunst udvider sig og bliver til ét.

De 21 tekster er en række kærlighedserklæringer områdets natur og kunst. De viser, hvordan Rudolph Tegners Museum & Statuepark har prentet sig fast i hukommelse og hjerte på alle, der har været det nær.

Bogen henvender sig både til dem, der allerede elsker Tegner og hans kunst, og til dem, der for første gang vil opleve den fantastiske billedhugger og hans værker.

I bogen medvirker: Alexander Tovborg, Jacob Wamberg, Caroline Henderson, Michael Stoltze, Suste Bonnén, Bo Green Jensen, Frederikke Lett, Erik Steffensen, Bente Scavenius, Bjørn Nørgaard, Lilibeth Cuenca Rasmussen, Henrik Wivel, Ole H. Willerup, Henrik Sylvest, Luise Gomard, Lisbeth Bonde, Hans Jørgen Bonnichsen, Frederik Bruun Rasmussen, Bjarke Ingels, Martin Kongstad og Troels Kløvedal.


Redaktørinfo:

Luise Gomard er museumsdirektør på Rudolph Tegners Museum og Statuepark. Hun er uddannet inden for kunsthistorie og kulturformidling.

Anmeldercitater:
stjernestjernestjernestjernestjerne

»Alle skriver fint og sart om Tegner, og hvad han betød og stadig betyder for dem. Til inspiration for andre. Et fint mindeskrift over en mand, der kunne have været en by i Rusland, hvis ikke han selv flyttede derud og skabte sit eget sted. Fotografen Henrik Sylvest har gennem et år fulgt stedet og årstidernes og naturens skiften. Det er der kommet nogle meget smukke og poetiske billeder ud af, der understøtter ikke blot teksterne, men også Tegners værker«.
Nordjyske Stiftstidende

stjernestjernestjernestjerne

Jyllands-Posten

stjernestjernestjernestjernestjerne

Peter Michael Hornung, Politiken

»Det er sympatisk, at forlaget Frydenlund i samarbejde med Tegners Museum & Statuepark markerer 100-året for billedhuggeren Rudolph Tegners tilstedeværelse i det særprægede nordsjællandske landskab Rusland. Det er der kommet en flot bog ud af. […] Som yderlige ros til bogen er dens layout yderst vellykket. Bogen er i sig selv en rundtur i parken, mens årstiderne skifter og udtrykket ændres. Og værket består.«
Alf Gørup Theilgaard, lektor i dansk og billedkunst

»I samspil mellem ord og billeder får læseren en totaloplevelse af stedet, en god gaveidé til alle, der har gået en tur i dette giganternes vilde paradis«.
Antik & Auktion

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik