FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Steen Beck
Al den snak om læring
– arven fra Piaget og Vygotsky i socio-eksistentiel belysning
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  238
ISBN:  9788771188042
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  2, 2019
Udgivelse:  Oktober 2017
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  4097
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Er du også træt af den evige debat om læring, hvor fordommene fyger, men resultaterne mangler? Så er Al den snak om læring et kærkomment indspark. Her præsenter Steen Beck en ny og tredje position i læringsdebatten: det socio-eksistentielle perspektiv, der stiler mod resultater frem for mudderkastning.Begrebet læring skaber i disse år stor debat; både på og omkring vores uddannelsesinstitutioner går bølgerne højt. På den ene side skal læring redde os danskere i den globale konkurrence. På den anden side bør læring ikke kunne måles og vejes.

Men debatten er endt i fordomme og sniksnak. Den bør ikke handle om at diskutere og kritisere, men om at bidrage til, hvordan man kan forstå selve kernen i al uddannelse: relationen mellem den under­visende lærer og den lærende elev.

Det er udgangspunktet for Al den snak om læring. Steen Beck har genlæst den klassiske læringsteori fra Lev Vygot­sky og Jean Piaget, som han krydser med de moderne positioner fra bl.a. John Hattie, Gert Biesta, Knud Illeris og Roger Säljö. Det resulterer i en tredje vej i læringsdebatten: det socio-eksistentielle per­spektiv.

Denne tredje vej fokuserer på læringens sociale og kulturelle kontekst, det enkelte menneske, der lærer, samt på en vedvarende interesse for frihed og styring i under­visningen. Det baner vej uden om den fastlåste debat og viser hen til et perspektiv, hvor der er plads til selve læringen.

Bogen henvender sig til alle, der underviser i den danske grundskole og på ungdomsuddannelserne, eller som beskæftiger sig med didaktik og læring på de videregående uddannelser samt beslutningstagere på området.


Forfatterinfo:

Steen Beck er mag.art. i litteraturvidenskab og lektor, ph.d. ved Institut for Kulturvidenskaber, Syddansk Universitet. Han forsker i læringsteori samt didaktik og læreprocesser i gymnasiet og har i mange år beskæftiget sig med pædagogikum, først som underviser og siden som forsker.

Anmeldercitater:

»Det var igen en stor oplevelse at læse en bog af Steen Beck – en mester i at gøre læseoplevelsen til en rejse, man ikke ønsker skal slutte.«
Jan Kjærgaard Hansen, socialpædagog

»Jeg kan varmt anbefale denne bog til alle der interesserer sig for den elektriske spænding mellem undervisningens teori- og praksisdimension. Bogen er en præcis indføring i styrker og svagheder ved Piaget, Vygotsky, Hattie og Biesta samt nutidige undervisningsmetoder«.
Lektionen.dk

»'Al den snak om læring' er en bog, der fortjener rigtig megen snak, for eksempel på læreruddannelsen«.
Folkeskolen

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Overordnet set er bogen et must for undervisere, der gør sig refleksioner over egen undervisning. Becks læringsteoretiske position er grundigt underbygget og det afsluttende kapitel om læringsrum i undervisningen fungerer som en øjenåbner selv for den garvede underviser«.
Paedagogen.dk 

»Kort sagt kan bogen varmt anbefales til alle, der gerne vil forstå nogle af det 20. Århundredes vigtigste læringsteorier- og diskussioner, foruden deres indflydelse på nutiden.
Filosofiske Anmeldelser

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik