FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Henning Dehn-Nielsen

Fotograf: Hans Henrik Tholstrup

Illustrationer: Viggo Drachmann Bentzon


H.C. Andersens besøg på danske slotte og herregårde
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  262
ISBN:  9788771188011
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  April 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  4035
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

H.C. Andersen var en flittig gæst blandt adel og rigmænd. Tag med på et anderledes H.C. Andersen-eventyr rundt i hele Danmark og kig med over skulderen, når den kendte forfatter var på besøg hos datidens rige, kendte og adelige.H.C. Andersens besøg på danske slotte og herregårde handler om 29 charmerende, romantiske og storslåede steder, han besøgte på Sjælland, på Fyn og i Jylland. Alle er det steder, hvor den store digter fik inspiration til sine elskede eventyr.

Bogen følger den fattige skomagersøn H.C. Andersen gennem udviklingen til forfatter og gennem de mange venskaber, han etablerede med Danmarks adelige og rige borgere. For på trods af den fattige baggrund var gæstfriheden stor blandt de velstillede, og han blev fyrsteligt modtaget, hvor end han kom frem.

Andersen var nemlig en eftertragtet gæst, for han medbragte både underholdning, nyheder og rejsebeskrivelser. Han skrev fantastiske eventyr og historier og var en stor fortæller. Desuden klippede han de fineste papirklip, lavede smukke collager og var i det hele taget fingernem og fuld af fantasi.

De mange slotte er stadig fulde af charme og atmosfære, som bliver formidlet i de mange luftfotografier af Hens Henrik Tholstrup, samtidige fotos og den fine tekst af historiker Henning Dehn-Nielsen.

Er du klar til at følge i sporene på H.C. Andersen? Tag med ud i det danske landskab og følg i digterens fodspor rundt til slotte og herregårde.


Anmeldercitater:

»[…] en af de bøger, der vil kunne nydes igen og igen, og den vil være en oplagt gave til manden eller kvinden, der har alt […]«.
Flyv

»Bogen er en prægtig billedbog med gode og faktuelle tekster – en rigtig gavebog«.
Jacob Hornemann, cand.mag., historiker

»Først og fremmest må jeg rose Henning Dehn-Nielsen for den inspirerende tekst om H.C. Andersen. Jeg bliver draget ind i en verden, hvor jeg først nu lærer baggrundsviden om H.C. Andersens inspirationskilder. Men det ville ikke kunne stå alene. Hans Henrik Tholstrup har taget smukke, fortællende og givende billeder, der formår at skabe en ro, overskuelighed og giver mig lyst til at drømme«.
Celia Vestergaard-Rosener, pædagog

»Jeg har med stor fornøjelse læst bogen, som er helt fantastisk og rigt illustreret med flotte fotografier. […] Jeg kan varmt anbefale bogen både som en faglig bog, som kan anvendes som baggrundlæsning for undervisere og foredragsholdere, men især som en bog man bare kan glæde sig over på grund af dens skønhed, og som man helt sikkert ofte vil tage frem. Stor ros til en meget dygtig fotograf med sans for det æstetiske«.
Bente Staub, cand. pæd i It-didaktisk design

»En stor smuk billedbog […] Som gavebog til at ligge fremme er den uovertruffen, den emmer simpelthen af eventyr og Danmark«.
Antik & Auktion

Desværre er stederne på kortet på bogens side 260 angivet med de forkerte numre. Det vil blive rettet i fremtidige oplag. Her er et kort med de rigtige numre. Find bogens kort her
Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik