FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Teddy Petersen

Fotograf: Helle Arensbak


Midt i Aarhus
Pris 149,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  160
ISBN:  9788771187786
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  1, 2017
Udgivelse:  Marts 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3947
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Aarhus er Danmarks næststørste by og bærer stolt titlen ’verdens mindste storby’. De seneste år har verden rigtig fået øjnene op for byen, og det er ikke så mærkeligt, for Aarhus kan det hele. Guidebogen her viser vej.Den jyske storstad har et ungt og levende miljø med universitetspark og hippe gader, men den er også fuld af historie, for fortiden lever i de mange vikingetidslevn og i Den Gamle By. Det er en by i udvikling og en kulturby med internationalt berømmede museer og bibliotek. Og så har Aarhus musikfestivaler og sit eget slot, et ikonisk rådhus, store sportsbegivenheder og flere nye bydele.

I bogen guider to af Aarhus’ bysbørn – fotograf Helle Arensbæk og journalist Teddy Peter­sen – os rundt i midten af Aarhus, nærmere bestemt den del af byen, der ligger inden for den gamle Ringgade. Mod nord afgrænset af Riis Skov, mod syd af Marselisborgskoven. Den del af byen, Johannes V. Jensen har kaldt »den lange aabne Altan, der er bygget lige ud i den blaa Bugt«. De deler generøst ud af de mange store oplevelser og muligheder, byen byder på.

Tag guidebogen med i tasken eller inderlommen, næste gang du cykler eller går rundt i Aarhus, og se byen på ny.


Forfatterinfo:

Teddy Petersen er journalist og har arbejdet på bl.a. Weekendavisen og i Danmarks Radio. Han har været sproglig konsulent og undervist hos en række myndigheder og organisationer, programchef på TV Syd og forstander på Odder Højskole samt været lektor på i sproget i massemedierne på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. I dag er Teddy leder af Forlaget Ajour.

Anmeldercitater:

»Tag bogen med en tur til Aarhus, ellers går du glip af mange gode oplevelser. Rigtig gode billeder. Billeder fortæller mere end ord – her i bogen supplerer ord og billeder hinanden. […] Det er godt nok en af de bedste bøger, jeg har læst om Aarhus«.
Erwin M. Jöhnk, sexolog

»Jeg vil gerne give bogen mine bedste anbefalinger. Den er absolut læseværdig!«.
Dorthe Mundbjerg, udviklingssygeplejerske

»Jeg har netop læst bogen 'Midt i Aarhus', og jeg er vældig begejstret. […] Der er ingen tvivl om, at næste gang jeg besøger Aarhus, så vil jeg se på byen og dens bygninger med nye og nysgerrige øjne […]«.
Tanja Nylev, QA-professional

stjernestjernestjernestjerne

»Det fine ved 'Midt i Aarhus' er det personlige præg, som forfatteren og fotografen Helle Arensbak får lagt ned over siderne. Uden at miste overblikket hylder bogen de mange vellykkede tiltag, byen gennem de sidste 10-20 år har været igennem, men får også elegant kommenteret nogle af de planer, der engang lød så godt, men hvis udførelse halter, for eksempel på Aarhus Ø. […] Med fint overblik og overskud får vi demonstreret byens attraktive rolle i Danmark«.
Licitationen

»[…] alsidig og underholdende information, vi får af forfatteren, der som journalist er meget velskrivende, og som selv har boet midt i byen den sidste snes år. Det mærker man, for han holder sig ikke bare til de kendte strøg, men kommer også ind i mere ukendte kringelkroge og undergrundsmiljøer. […] Af væsentlig betydning for nydelsen – eller i et par tilfælde gyset – ved at læse bogen er netop de mange gode billeder af fotojournalisten Helle Arensbak, der er fuldblodsaarhusianer«.
By & Land

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik