FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Karin Sten MadsenHanne Andersson
Møder mellem offer og krænker
En antologi om mægling i en terapeutisk ramme ved seksuelle overgreb
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  200
ISBN:  9788771187250
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  November 2016
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3917
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan kan offer og krænker mødes efter et seksuelt overgreb? Bogen giver praktisk og konkret viden om, hvordan man tilrettelægger og gennemfører møder (mediation) mellem ofre og krænkere efter seksuelle overgreb.Selv om der kan være et naturligt behov for at beskytte ofre for seksuelle overgreb ved at skabe afstand mellem offer og krænker, har det vist sig, at det ikke altid er hverken hensigtsmæssigt, holdbart eller ønsket af parterne selv.

Julie vil med egne øjne se, om hendes krænker forstår, at han har gjort noget galt. Hun har brug for at møde ham ansigt til ansigt, for alle de ting, hun har fået at vide, er gennem andre. Og så er der Karl, som håber, at han må sige undskyld og tage ansvar – sige, at han jo var den voksne, og det skulle han være blevet ved med at være.

En samtale mellem offer og krænker kan være et vigtigt skridt, ikke alene for ofret, men i lige så høj grad for krænkeren. Fordi samtalen helt konkret etablerer en mulighed for at adressere det, der er sket.

Bogen sætter både fokus på børn som ofre, børn som krænkere, voksne ofre og voksne krænkere. Den ser på mediation fra såvel ofret som krænkerens perspektiv, på spørgsmålet om retraumatisering, mediationens indvirkning på krænkeren og på de relationelle omstændigheder.

Den er skrevet af psykologer, socialrådgivere og en læge, som i deres behandling medtænker muligheden for genoprettende samtaler og – når det er muligt – faciliterer dem. Den er et godt værktøj til professionelle på området og giver andre et unikt indblik i et område, som ellers kun sjældent er beskrevet.

Forfatterne er – eller har været – ansat på Psykolog-Huset for Børn og Unge/Sct. Stefan Teamet, Psykoterapeutisk Center Stolpegården, Sexologisk Klinik, Center for Seksuelle overgreb, Rigshospitalet og JanusCentret.


Redaktørinfo:

Karin Sten Madsen er socialrådgiver, MA Restorative Justice, og tidligere tilknyttet Center for Seksuelle Overgreb, Rigshospitalet.

Hanne Andersson er konsulent og konfliktmægler, MMCR.

Anmeldercitater:

»Bogen giver gode redskaber til at arbejde med den genoprettende samtale – man fornemmer klart gennem læsning af bogen, at det er et meget sårbart felt at begive sig ind på, og at man skal være yderst professionel før man giver sig i kast med denne form for behandlingsarbejde. Jeg kan helt klart anbefale denne unikke og fantastiske bog«.
Lene Qvortrup, familieterapeut og lektor UCC  

»Læsning af Møder mellem offer og Krænker er en positiv oplevelse, og jeg vil anbefale bogen til studerende med interesse for etik og mediation«.
Eva Rowley, psykolog med speciale i børne- og ungepsykologi og psykoanalytisk psykoterapeut

»Jeg har haft en meget positiv oplevelse af at læse bogen, specielt på baggrund af bogens opbygning. Kan kun anbefale denne bog ikke kun for fagpersonale, men andre ville kunne få gavn at læse den«.
Erwin M. Jöhnk, sexolog

»Jeg er meget begejstret for etikken, alvoren og menneskesynet i denne bog«.
Birgit Schultz, bachelor i psykologi og pædagog 

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik