FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Hannelore Dörner
I samme båd
Jorden rundt med familien
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  244
ISBN:  9788771187625
Udgave, år:  2, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  August 2016
Indbinding:  Paperback
Illustreret i farver
Best.nr.:  3909
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvad sker der, når man propper en moderne familie om bord på en båd, hvis areal svarer til et mindre børneværelse? Dropper sikkerhedsnettet og skærer forankringerne til familie og venner, job, karriere og skole i to år?Dette er en families rejseberetning fra to år til søs. En fortælling om at se hele verden på en ny og spændende måde, at sejle om kap med delfiner, møde voksne og børn fra andre lande og kulturer, at gå i skole midt på Atlanterhavet, opleve Stillehavets og dets øers skønhed og meget mere.

Vi drømmer alle sammen om det fra tid til anden: at give los i hverdagen og stikke af fra det hele – trods eventuelle ubekvemmeligheder. Hannelore Dörner gjorde det med sin mand, Niels Vejrup Carlsen, og deres to børn. De sejlede jorden rundt i en 10 meter lang sejlbåd – selvom Niels var den eneste med blot et minimum af sejlererfaring, da de tog af sted.

Hannelore fortæller også om søsyge, fire mennesker på uendelig lidt plads, uvejr på åbent hav, skrækken for at møde pirater og om at være ved at forlise. Bogen handler om at gribe livet og udnytte tiden, inden hverdagen igen kalder derhjemme – i form af skolegang for børnene og udløbne orlov for forældrene.

Hannelore fortæller med humor og indlevelse om alle oplevelser på turen – små, som store – og bogen er oplagt læsning for alle, der drømmer om eventyr og om at komme væk fra en ofte stresset hverdag. Her er inspiration til at gøre noget ved drømmene.


Forfatterinfo:

Hannelore Dörner er tv-fotograf. Hun har bl.a. været med, når Emil og Theis sejlede jorden rundt med Havanna i tv-serien Kurs mod fjerne kyster.

Anmeldercitater:

»[...] en lystsejlerbog og dannelsesroman i et [...] den slags kan en (tidligere) professionel skam også have stor fornøjelse af. Det havde undertegnede«.
Søfart

»Bogen kan læses med udbytte og fornøjelse af alle voksne, der drømmer om at sejle på et længere togt for sejl under varmere himmelstrøg. […] En velskrevet og flot illustreret sørejsebeskrivelse der har det hele med fra idylliske ankerpladser over ’ensformige dage med evindelige blå bølger og blå himmel’ til søsyge, hæsligt vejr og kæmpebølger«.
Bibliotekernes Lektørudtalelse

»Drama og eventyr. Smukke øjeblikke, storslåede naturoplevelser og hårdt slid med at få en almindelig hverdag til at fungere i en lille sejlbåd på omkring 10 meter. Historierne kommer som perler på en sandstrand«.
Peter Ernstved Rasmussen, Jyllands-Posten

»Hannelore Dörner beskriver ærligt og indlevende livet om bord på Jonna, svigerfars Sagitta 35, og man er som læser opslugt af familiens historie fra første side. [...] Perfekt til de mørke vinteraftener!«.
Bådnyt

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik