FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Naomi Novik

Oversætter: Rebekka Hjelholt Svendsen


Temeraire
Pris 199,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  366
ISBN:  9788771186871
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  Oktober 2016
Indbinding:  Hæftet
Best.nr.:  3906
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Dragen Temeraire og hans kaptajn Will Laurence må sammen kæmpe for England, mens Napoleonskrigene hærger. Bogen er solgt i mere end 1 mio. eksemplarer verden over.Laurence har været til søs siden sin tidligste ungdom og er glad og tilfreds med sin kaptajnstilling, sit skib og sit velordnede liv. Men da hans mænd kaprer en fransk fregat og beslaglægger dens dyrebare last, et uudklækket drageæg, river skæbnen Laurence bort fra havet og af sted mod en usikker fremtid – og et uventet nyt venskab med et ganske særligt væsen.

Sammen med Temeraire bliver Laurence optaget i det britiske luftkorps, hvor både drage og kaptajn ikke blot skal vænne sig til et helt nyt liv, men også i al hast må lære de mange vanskelige flyvemanøvrer, der kræves for at føre krig højt til vejrs. For Napoleon planlægger at bruge Frankrigs dragestyrker til at invadere England.

Det er en hæsblæsende fantasyfortælling for unge og voksne, som du ikke kan undgå at blive revet med af, når Temeraire og Laurence gang på gang må på vingerne for at forsvare konge og fædreland fra Napoleon og de franske dragestyrkers invasion. 


Forfatterinfo:

Naomi Novik er en amerikansk fantasyforfatter og bosat i New York. Hun har studeret engelsk litteratur på det prestigefulde Brown University og har desuden en kandidatgrad i IT-videnskab og en tidligere karriere inden for spildesign. Hendes første roman, der på dansk er udkommet som Temeraire, er oversat til 24 sprog. Hun har blandt andet vundet The John W. Campbell Award for Best New Writer, The Locus Award for Best First Novel og The Nebula Award for Best Novel, og flere af hendes bøger i serien om Temeraire har i længere tid ligget på New York Times’ bestseller-liste.

Anmeldercitater:

»'Temeraire' var både spændende og interessant - en blanding af fantasy og historie. Den var yderst velformuleret og fangende i teksten. Det var, som om man blev suget ind i den verden, der foregår inde i bogen. En verden, hvor krigens hårdhed bliver dæmpet af venskabet mellem dragerne og menneskerne, som giver den en fuldkommen speciel måde at være på. Det var en meget anderledes oplevelse at læse en bog, der både bruger fantasy og historie, hvor det lykkedes. Ikke desto mindre kunne jeg ikke tænke mig en bedre lavet historie end den, der er skrevet i 'Temeraire'«.
David, 15 år

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen kørte som smurt, den blev aldrig kedelig, og jeg nød hver en sætning. [...] et er skrevet i et skønt sprog, og jeg er virkelig glad for, at så meget af Temeraires personlighed er skriblet så godt! Oversættelse er en kunst, og en god oversættelse er svær, men det er lykkedes rigtig godt her! [...] Bogen får min klareste anbefaling til de, der trænger til godt sammenskruet fantasy med et fantastisk twist af humor!«
Mia Cecilie Pedersen, deungesord.dk

»[…] en af de bedste fantasy-romaner, som jeg har læst i meget lang tid og jeg vil klart anbefale den til alle, som har en smag for spænding, eventyr og ikke mindst drager!«.
9 af 10 stjerner
Mirabella på Bookeater.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Første bind i Temeraireserien er Naomi Noviks debutroman – og hvilken debut! Hun har formået at skabe en troværdig genfortælling af Napoleonskrigene med drager, uden at det virker forceret eller dumt. [...] Med tre ord er Temeraire episk, rørende og morsom«.
Fyns Stiftstidende

»Temeraire er en fantastisk læseoplevelse, og er man interesseret i historie, eller elsker man bare drager, så vil man også elske den her bog, som virkelig er en anderledes og spændende fantasyfortælling. Jeg anbefaler den på det varmeste«.
Kirsten Bloch, Læsehestmedfantasy.blogspot.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Det her er min første dragebog. [...] Men jeg er solgt. Jeg forstår nu hvorfor alle er så vilde med drager. Hvorfor drager var det nye sort for ikke så lang tid siden. De er jo fantastiske! Eller ... i hvert fald Temeraire er [...] Bogen er skrevet i et let og tilgængeligt sprog, der bare fører læseren gennem historien uden at man skal standse læsningen (altid min favorit), og er både spændende, interessant og menneskelig«.
Eibes Bogblog

stjernestjernestjernestjerne

»Aldrig før har jeg følt at jeg fløj rundt i de højere luftlag, som da jeg læste denne bog. Noviks beskrivelser af hvordan verden ser ud fra luften og hvordan det føles at befinde sig på en drage, der flyver afsted, er bemærkelsesværdige og måden hvorpå man følger Temeraires udvikling som drage er både informativ og spændende. Novik formår at give læseren en god blanding af spænding, venskab og kærlighed i denne bog og det var svært at forudse hvad der ville ske i næste kapitel«.
Bogrummet.dk

»[…] intet mindre end fantastisk. […] Jeg var opslugt fra første til sidste side, både grinede og græd undervejs. Og havde svært ved at komme i ordentlig tid i seng«.
Den krøllede bibliotekar/trilogien.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik