FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Gregory Bassham

Oversat fra engelsk af Rebekka Hjelholt Svendsen


Harry Potter og filosofien
– Hogwarts for Mugglere
Pris 299,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  280
ISBN:  9788771187854
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  2, 2018
Udgivelse:  November 2017
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  3869
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Harry Potter og filosofien går i dybden med de store spørgsmål fra J.K. Rowlings populære bogserie og forklarer dem fra et fagfilosofisk perspektiv. Det er en bog for alle HP-fans, der vil et spadestik dybere i seriens univers. Samt en bog for alle, der interesserer sig for filosofi, og som ønsker en genkendelig og sjov ramme for livets store spørgsmål.Harry Potter-serien er det 21. århundredes største bogsensation. Det skyldes bl.a., at troldmandsbøgerne tager livtag med de store spørgsmål, mennesket har stillet sig selv siden tidernes morgen. Spørgsmål om liv og død, kærlighed og had, godt og ondt.

Med udgangspunkt i seriens karakterer og plot diskuterer Harry Potter og filosofien spørgsmål som:

  • Findes der en skæbne?
  • Har vi en sjæl?
  • Skal vi frygte døden?
  • Er kærlighed den største magi af dem alle?
  • Hvad er magt, og hvorfor begærer vi den?

Bogen er skrevet af en række filosoffer, der alle elsker J.K. Rowlings univers. Den giver stof til eftertanke for selv de største fans og gør ellers svært forståelige begreber håndgribelige for læseren. 

Så træk i din kappe, sæt dig til rette i storsalen, tag en ordentlig slurk af Baruffios Hjerneeliksir og forbered dig på et filosofisk festmåltid. Vi lover, at det bliver en magisk oplevelse.


Redaktørinfo:

Gregory Bassham underviser på King’s College i Pennsylvania, USA, og har specialiseret sig inden for juridisk filosofi og kritisk tænkning. Han har skrevet flere bøger om filosofi og litteratur.

Anmeldercitater:

»Som sagt oplever jeg det som en fantastisk bog, man bliver glad og beriget af at læse. Jeg synes altid, man lærer noget af, at de klassiske filosofiske tanker bliver draget ind i den verden, man kender – at filosofien ikke bare er noget støvet bras, men at den faktisk er i det levede liv – også på Hogwarts.«
Bjarne Tolboe Christiansen, daginstitutionsleder, pædagog, diplom i ledelse

»Efter at have læst Harry Potter og filosofien får J.K. Rowlings bøger mere dybde og langt flere facetter. Det er de færreste læsere, der har brugt tid på at filosofere over Harry Potters magiske univers. Det kan du ikke lade være med nu.«
Michael Jensen, HR-konsulent

»Harry Potter og filosofien er en fornøjelse for alle Harry Potter fans at læse. […] Anbefales absolut til dedikerede Harry Potter fans som gerne vil undersøge deres yndlingsverden lidt dybere. Men måske kunne folk der ikke kan se relevansen og vigtigheden af fantasy også have gavn af at læse den. Fantasy er nemlig meget mere end blot gode historier og det viser denne bog fremragende.«
bibliotekattensboeger.com

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Selvom det er essays skrevet af filosoffer, eksperter og akademikere, er det alligevel i øjenhøjde, og alle, der har læst Harry Potter bøgerne, kan være med og få noget ud af at læse bogen her. […] Alt i alt er det en virkelig interessant, spændende og oplysende måde at vende tilbage til sit yndlings fiktive univers på, og bogen her gav mig sådan en lyst til at genlæse alle syv Harry Potter-bøger«.
readingraindrops.blogspot.dk

»Noget af det, der næsten er det bedste ved at læse bogen er, at man føler alle forfatternes store engagement. Det her er ikke tilfældige journalister, der har skrevet artiklerne, det er filosoffer, der skriver det her, fordi de brænder for det, og det skinner tydeligt igennem«.
bookeater.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»et must read til alle Harry Potter-nørder og fans. [...] De forskellige forskere og akademikere, som har skrevet kapitler til denne bog, har gjort det med en seriøsitet og en varme, som viser passionen for denne fantastiske og magiske verden. Jeg er glad for, at jeg læste med. Er du Harry Potter-fan, så se du at komme i gang!«
evaluciamusicandlitterature.wordpress.com

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik