FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Heidi Honig Spring
Håndbog for ressourceteams og vejledere i skolen
– ideer, viden og værktøjer
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  152
ISBN:  9788771187236
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  2, 2019
Udgivelse:  Oktober 2016
Indbinding:  Paperback
Illustreret
Best.nr.:  3868
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Få succes i skolens ressourceteam! Bogen giver dig som vejleder, ressourceperson og leder det faglige fundament for et udbytterigt arbejde i skolens ressourceteam. Ressourceteam, inklusionsteam, PLC – kært barn har mange navne. Fælles for dem er dog, at det kan være svært for de involverede at finde retning, rammer, indhold og ikke mindst afgrænsning for arbejdet. Denne bog giver dig værktøjerne og leder vejen: Det handler om fælles faglighed, hvordan arbejdet kan organiseres og fungere i praksis, om faldgruber, legitimering i forhold til ledelsen og meget mere.

Bogens første del ser på ressourceteamet internt. Den definerer, hvad en ressourceperson og et ressourceteam egentlig er, og den gennemgår kompetencer, udfordringer, behov samt mål- og indsatsplaner.

Anden del handler om ressourceteamet eksternt: forældre, elever, ledelse og øvrige kollegaer. Her kommer bogen blandt meget andet ind på behovsafstemning, observation, undervisningsplanlægning, medundervisning samt lærings- og trivselssamtaler.

Her er masser af værktøjer og guides, bl.a. til en teamkontrakt, vejledningsprocedurer, funktionsbeskrivelser, undervisningsobservationer, didaktiske lærings- og trivselssamtaler, elevspørgeguides, mål- og indsatsplaner m.v. Bogen trækker bl.a. på den nyeste forskning fra New Zealand og henvender sig til vejledere, ressourcepersoner og ledere i og omkring skolen.


Forfatterinfo:

Heidi Honig Spring er lærer, uddannet i systemisk ledelse og konsultation og har desuden en master i specialpædagogik. Hun har arbejdet som AKT- og inklusionskonsulent, og som faglig og didaktisk leder på forvaltnings- og skoleniveau. Heidi arbejder i dag i Videreuddannelse på Københavns Professionshøjskole. Hun er forfatter til flere bøger.

Læs mere på Heidis virksomhedsside.
Anmeldercitater:

»Så kom håndbogen, guiden, hjælpen, som mange har ønsket var skrevet for mange år siden!! "Håndbog for ressourceteams og vejledere i skolen" belyser klart og præcist de faktorer, der er afgørende for, at det tværfaglige samarbejdet lykkes, målene nås, og eleverne trives«.
Lilian Nammour Thestrup Høj, lærer og cand.pæd.psych.

»Det er en bog, jeg helt klart vil bruge i mit arbejde som AKT-vejleder i folkeskolen. Og en bog jeg vil anbefale alle skoler at få indkøbt«.
Pia Pignot, folkeskolelærer og AKT-vejleder

»En bog man kan have med under armen og arbejde efter både ved nyetablering af ressourceteam, men også når der kommer nye til i et eksisterende ressourceteam […] Jeg vil helt klart bruge bogen i mit videre arbejde som inklusionskoordinator«.
Søs Wang-Holm, specialpædagog

»Det er en dejlig velstruktureret udgivelse med mange relevante ideer […] En stor hjælp til at komme godt gennem denne proces for alle skolens parter«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»En anbefalelsesværdig håndbog, hvor læseren trin for trin guides godt igennem hele processen fra etableringen af resurseteamet til arbejdet ude på skolen«.
Folkeskolen

»En bog hvert ressourceteam må stifte bekendtskab med«.
Karakteren 10 i AKTbladet

Download bogens kopisider her: Dokument
Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik