FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Charlotte LindvangBolette Daniels Beck

Forord af læge og hjerneforsker Keld Fredens


Musik, krop og følelser
Neuroaffektive processer i musikterapi
Pris 349,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  386
ISBN:  9788771187496
Udgave, år:  1, 2017
Oplag, år:  2, 2019
Udgivelse:  November 2017
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3785
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Det sundhedsfremmende potentiale, der ligger i musik, er kommet i søgefeltet. Bogen sætter ord på, hvordan musik og musikterapi kan bidrage til at tage hånd om samfundsopgaver inden for forebyggelse, behandling og rehabilitering.Musik, krop og følelser præsenterer for første gang på dansk sammenhængen mellem musik, udviklingspsykologi og ny hjerneforskning. 

Kapitlerne spænder vidt: fra børn og unge med udfordringer som autisme og hjerneskade til voksne med kroniske smerter, alvorlige psykiske lidelser eller demens. Forfatterne viser, hvordan musikterapi kan styrke den enkeltes empowerment, sociale kompetencer og livskvalitet. Den neuroaffektive teori følges op af uddybende og illustrative cases.

Bogen giver ny viden og inspiration til fagpersoner som musikterapeuter, psykologer, pædagoger og psykoterapeuter og pårørende samt alle, der interesserer sig for musik og terapi.

Bidragyderene er: Bolette Daniels Beck, Charlotte Lindvang, Colwyn Trevarthen, Susan Hart, Erik Christensen, Ulla Holck, Helle Mumm, Karen Marie Thoby, Stine Lindahl Jacobsen, Ulla Johanna Setterberg, Annette Møller Larsen, Karina Struve, Hanne Mette Ochsner Ridder, Ilan Sanfi, Sanne Storm, Niels Hannibal, Julie Exner og Lars Ole Bonde.


Anmeldercitater:

»Det har været en stor oplevelse at læse denne omfattende bog om musikterapi. Jeg har ikke tidligere beskæftiget mig med musikterapien, men er blevet vældigt inspireret af de mange lag og muligheder, som dette fag rummer. […] en meget spændende bog og emne, som jeg håber med tiden må få en endnu større udbredelse«.
Majken Sanchez, coach, støttelærer og psykoterapeut stud.

»Bogen har givet mig en positiv oplevelse og god brugbar læring. Vigtigheden i at være til stede og have god tid (i vores fortravlede nutid) står også klarere for mig nu.
Jeg har læst flere bøger og artikler om hjernens opbygning og om menneskets krop og rytme. Denne bog er anderledes på den måde, at den favner teori og praksis meget bredt. Jeg kan i høj grad anbefale at læse bogen.«
Mette Nørgård Pedersen, dagplejer, motorikvejleder

»De forskellige musikterapeutiske metoder præsenteres konkret og på en måde, som vidner om engagement og omsorg – hvilket er væsentligt, uafhængigt af om læseren er eller ikke er velbevandret i det musikterapeutiske landskab allerede. Ethvert kapitel i bogen kan stå selvstændigt, hvilket tilfører bredde og relevans både for læg- og fagfolk. Et relevant og vedkommende bidrag som kan støtte op om såvel klinisk praksis, formidling og inspiration til foki og spørgsmål og fordybelse i forskning og dokumentation«.
Dansk Musikterapi

»Denne antologi er selvskreven til enhver, der interesserer sig for musikterapi. Mere bredt henvender den sig dog også til alle professionelle, der søger et mere nuanceret sprog for de usproglige processer i interpersonel udvikling«.
Tidsskrift for Psykoterapi

»Redaktørene har samlet en imponerende bredde av teori og praksis om nevroaffektivitet og musikkterapi. Bokens struktur muliggjør at leseren kan velge å lese utvalgte kapitler eller lese boken fra start til slutt«.
Musikterapi

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik