FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Birthe Hougaard-Andersen
Stemme og kropssprog i lærerrollen
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  168
ISBN:  9788771186864
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  Juni 2016
Indbinding:  Indbundet
Illustreret
Best.nr.:  3750
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En praktisk håndbog fuld af eksempler og øvelser, der giver dig som lærer konkrete redskaber til at træne din stemme og dit kropssprog med fokus på klasseledelse og relationskompetencer.Når du underviser, trækker du ikke kun på din faglighed. Din person er lige så meget i spil. Hensigtsmæssig brug af stemme og kropssprog er derfor et af dine vigtigste arbejdsredskaber. Men hvordan får du det hele til at gå op i en højere enhed?

Som lærer er det vigtigt at være autentisk. Det skaber nemlig tryghed hos eleverne, når du er troværdig og afspejler, hvem du er. Men blot ‘at være sig selv’ er sjældent nok. Og selv om nogle lærere har lettere ved at bruge hensigtsmæssigt kropssprog og stemmeføring end andre, er det noget, som vi alle kan udvikle. Det forudsætter blot et professionelt begrebsapparat med pejlemærker for, hvad der virker bedst, og det er lige det, som bogen giver dig.

Her er masser af tips til, hvordan du får elevernes respekt, indtager rummet, udvikler et godt start- og slutritual, fastholder elevernes opmærksomhed, styrker deres hukommelse og får dem til at føle sig set, hørt og forstået. Dermed skaber du et tryggere læringsmiljø for eleverne og opnår selv større arbejdsglæde.

Bogen er fuld af typiske eksempler fra dagligdagen, og der er masser af praktiske øvelser, som gør dig mere bevidst om, hvordan du bruger din stemme og dit kropssprog mest effektivt – og bliver en bedre klasseleder. Nogle af eksemplerne er mest relevante for lærere i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Andre er henvendt til alle typer lærere.


Forfatterinfo:

Birthe Hougaard-Andersen er lektor i musik og dramatik på VUC og har gennem mange år udviklet kurser og workshops om nonverbal kommunikation og gennemslagskraft.

Anmeldercitater:

»Det er en fantastisk udgivelse. Positiv og lærerig med mange gode værktøjer til underviseres pædagogiske ’værktøjskasse’«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Jeg kan varmt anbefale bogen til læreruddannelsen, hvor man kan have udbytte af at arbejde med konkrete øvelser både før og efter praktikperioderne. [...] Det har været en fornøjelse at læse bogen, og den er bestemt anvendelig«.
Bente Staub, folkeskolelærer og cand.pæd. i it-didaktisk design

»[...] dejligt konkrete bud på, hvordan man kan arbejde med at blive en god lærer. [...] bogens særlige bidrag til litteraturen på området er dens præcise og udførlige beskrivelse af, hvordan krop og mimik bruges. Disse afsnit er fint specifikke og understøttet af gode illustrationer på en måde, jeg ikke har set tidligere«.
Folkeskolen

»Bogen er en guldgrube for alle, som har med undervisning at gøre, ikke bare folkeskolelærere. Bogen handler grundlæggende om, hvordan man opbygger gode relationer til eleverne«.
Jens Jørgen Nielsen, forfatter og konsulent 

»En velskrevet håndbog til både den nye og den mere erfarne underviser. Bogen starter med klasseledelse – en forudsætning for succes som lærer – og handler i øvrigt om alt det, man kan komme ud for i et undervisningslokale, både med ens kursister/elever, ens værktøjer (her tænker jeg på krop og stemme) fra første øjeblik til den gode afslutning. Den nye og uerfarne underviser kan med fordel læse hele bogen, mens den er et glimrende opslagsværk for mere erfarne lærere, som kan få en hel del tips målrettet mange forskellige situationer«.
Gitte S. Nielsen, cand.mag., underviser på VUC

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik