FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Ole Borch
Ny i bestyrelsen
En introduktion til mod, magt, mening, medansvar og mavefornemmelse i bestyrelsesarbejdet
Pris 249,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  162
ISBN:  9788771185980
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  1, 2015
Udgivelse:  Oktober 2015
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Best.nr.:  3724
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvad indebærer det at sidde i en bestyrelse? Hvordan klarer du dig godt som bestyrelsesmedlem? Hvilke regler gælder på området? Og hvad skal du være opmærksom på? Bogen her giver dig alle svarene!Bogen – der er den første af sin art – giver dig fundamentet til at udøve et godt bestyrelsesarbejde. Den forklarer begreber, du skal være fortrolig med, og stiller alle de spørgsmål, du som kommende bestyrelsesmedlem bør stille dig selv, inden du siger ja til at indtræde. Den kommer hele vejen rundt om bestyrelsesarbejdet og forklarer, hvad du skal overveje, inden du siger ja til at sidde i en bestyrelse, om budgetter og regnskaber og om mødernes dagsorden og forløb. Hertil kommer råd og vejledning med reference til både skrevne og uskrevne regler i bestyrelsesarbejdet.

Bogen er som udgangspunkt skrevet til nye bestyrelsesmedlemmer, men også erfarne og dygtige bestyrelsesmedlemmer kan få værdifulde råd med på vejen.


Forfatterinfo:

Ole Borch er advokat og partner i Bech-Bruun. Han har mere end 30 års erfaring som medlem af en lang række bestyrelser i små og mellemstore virksomheder – og en tilsvarende lang erfaring med undervisning på universitetsniveau og i en række faglige fora.

Anmeldercitater:

»Alt i alt en meget læseværdig, ligefrem og praktisk bog, som understreger alvoren ved at påtage sig et bestyrelseshverv og samtidig afmystificerer arbejdet«.
Lene Zeidler Gad, cand.scient.soc 

»En fin lille bog om kunsten at medvirke i en bestyrelse i virksomheder. Bogen er velskrevet og letlæst. Skrevet i et flydende sprog og forfatteren formår at gøre selv rimelige tunge emner som f.eks. det at forstå et regnskab til interessant læsning. [...] Læs den og bliv klogere på kunsten at være professionel bestyrelsesmedlem«.
Karsten Kjeldsen, faglig konsulent og teamkoordinator

»Bogen kommer rundt om alle centrale områder i bestyrelsesarbejdet, herunder relevant lovgivning, krav til kompetencer og arbejdsmængde samt risici. Det er min vurdering, at bogen på disse områder er dækkende, og den er dermed meget relevant for et nyt bestyrelsesmedlem, der tiltræder sit første bestyrelsesjob – og måske også relevant at genbesøge, for at genopfriske formalia og reflektere over eget bidrag i forhold til lovgivningens forventninger til det enkelte bestyrelsesmedlem«.
Malene Sander, CFO hos Mediehuset Ingeniøren

»Ny i bestyrelsen er nyttig læsning for den, der overvejer eller får mulighed for at træde ind i en virksomhedsbestyrelse«.
Per Tybjerg Aldrich, arbejdsmiljørådgiver

stjernestjernestjernestjernestjerne

»I de sammenhænge jeg selv har været involveret i bestyrelsesrelaterede arbejdsopgaver, kunne jeg have ønsket mig denne bog som en del af mit 'start up kit'. Til dig, som får tilbudt en bestyrelsesplads – glæd dig over det – men glæd dig endnu mere til at læse denne bog, før du beslutter dig for evt. at sige 'ja tak'«.
Kim K på saxo.com

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] fremragende og endda i et letforståeligt sprog, der ellers synes umuligt for advokater. […] en stærk håndbog, som du kan bruge i din forberedelse og som en checkliste for, hvordan du går til opgaven på en struktureret facon. Det vil helt sikkert få dig til at fremtone langt mere rutineret og ikke mindst velforberedt i starten af din bestyrelseskarriere, hvis du anvender principperne som beskrives i denne bog«.
Building-supply.dk

stjernestjernestjernestjernestjerne

»[…] en både brugbar og underholdende bog […] Den er en fin introduktion til bestyrelsesarbejdet og en vejleder i, hvordan man skal forholde sig til magten og tage et medansvar for en virksomheds udvikling«.
Ulla Bechsgaard, Jyllands-Posten

Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik