FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

AKTUELT TEMA
Aktuel tema billede
Deniz B. Serinci
Terrorens kalifat (e-bog, e-pub)
– et indblik i Islamisk Stat
Pris 109,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  176
ISBN:  9788771186154
Udgave, år:  1. e-bogsudgave, 2016
Oplag, år:  1, 2016
Udgivelse:  Februar 2016
Best.nr.:  3720
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Denne bog går bag kulisserne hos Islamisk Stat. Den fortæller om IS’ opståen og udvikling, organisationens stærke mediebrug, dens store tilslutning og om verdenssamfundets – herunder Danmarks – indsats mod IS.Forfatteren har rejst i Nordirak og Syrien, hvor han har interviewet overlevende fra IS’ massakrer og fordri­velser. Sammen med disse interview giver han en grundig analyse af det, vi i dag ved om IS.

Bogen belyser derudover, hvorfor Vestens – og Danmarks – muslimske unge drager til Mellemøsten for at slås for IS, ligesom den ser på, hvorfor befolkningerne i de erobrede områder i nogen grad støtter op om kalifatet.

Med gennemgående cases sætter bogen også fokus på IS’ folkemord på de kurdiske ezidier og på byen Kobane, hvor IS for første gang led nederlag.


Forfatterinfo:

Deniz B. Serinci er BA i historie og Tyrkiet-analytiker for Kristeligt Dagblad.

Anmeldercitater:

»Jeg spærrer altid øjnene ekstra op, når der kommer noget nyt på tryk fra Deniz B. Serinci. Jeg ved, at der i så fald vil være tale om indsigtsfulde og grundige analyser om den seneste udvikling i Mellemøsten. Vil man forstå, hvad der ligger bag IS, så skal man læse Deniz B. Serincis bog«.
David Jano, cand.mag. i Mellemøststudier, forfatter, ofte brugt ekspert i Israel og Mellemøsten i de danske medier

»Deniz Serincis bog er en god, læseværdig samling af facts og overblik om begivenhederne i regionen. Den gør os klogere på de mange konflikter, hvor historisk og religiøst betingede modsætninger har blandet sig sammen og bidraget til det nuværende kaos«.
Mogens Lykketoft, tidl. formand for Folketinget og tidl. udenrigsminister

stjernestjernestjernestjerne

»Der er et væld af navne, forkortelser, fløje og konstellationer at holde styr på, men alt i alt er det lykkedes for Serinci at give et overblik over den udvikling, der ligger til grund for IS’ opståen og succes«.
Jyllands-Posten

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Bogen er absolut vellykket og oplysende […] Jeg vil absolut anbefale denne bog, der kan erhverves for en billig penge«. 
Folkets Avis

»En vigtig bog, som forholdsvist kort og præcist giver et vidende og detaljeret indblik i Islamisk Stat, ideologien bagved og gruppens metoder og handlinger. Rummer et samlet overblik over situationen i regionen og er forsynet med mange konkrete oplysninger, som kan være med til at øge kendskabet til baggrunden for den islamiske terror«.
Bibliotekernes lektørudtalelse

»Sammenfattende må det om bogen siges, at det er imponerende, at Deniz B. Serinci formår at give et så grundigt og overskueligt billede af baggrunden for den aktuelle konflikt med ISIL i Irak og Syrien på under 140 sider, og samtidig fører læseren helt frem til situationen, som den tegnede sig i foråret 2015. […] I ’Terrorens kalifat’ får vi nuancerne og de væsentligste detaljer med. Bogen bygger på et hav af kilder – både bøger, rapporter, hjemmesider avisartikler m.v. Henvisningen til de mange kilder fylder da også 21 af bogens i alt 176 sider. Det vidner om grundighed og et godt kildenetværk«.
Sameksistens.dk

Andre titler af samme forfatter:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik