FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Maria DresslerCamilla Obel
Vredeshåndtering i indskolingen og børnehaven
– forstå og håndter følelserne i fællesskab
Pris 229,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  134
ISBN:  9788771186758
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  3, 2020
Udgivelse:  April 2016
Indbinding:  Paperback
Illustreret
Best.nr.:  3650
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Hvordan kan barnet rumme sig selv, sin vrede og de andre? En håndbog til den lærer, pædagog eller AKT-vejleder, der vil arbejde med børn og deres stærke følelser.En helt almindelig dag i skolen eller børnehaven er fyldt med følelser. Børnene er glade, kede af det, frustrerede, bekymrede eller bange. De reagerer på vennernes opførsel, og de reagerer på de voksnes – forældre, lærere og pædagoger – sindsstemninger. Følelserne er afgørende for vores velbefindede, trivsel og læring.

Derfor burde vi voksne have massivt fokus på, hvordan både vi og børnene forstår og håndterer de mange følelser. Men den tid er der ikke, hverken i skolen eller børnehaven.

Bogen er en håndbog til lærere og pædagoger, der vil forstå og arbejde med de vrede og udadreagerende børn. Det er også en bog om alle de andre børn, der også bliver vrede – men som bare ikke viser det ved at være vilde og voldsomme.

Den præsenterer både en teoretisk og en metodisk tilgang til vrede samt andre vanskeligt håndterbare følelsesmæssige udtryk og reaktioner. Den indeholder en lang række øvelser og praktiske anvisninger, som pædagoger og lærere kan anvende direkte i deres arbejde med børnehavens store børn og eleverne i indskolingen.

Det handler om at møde børnene, forstå dem og lære dem at forstå sig selv, inden det ender i skole-hjem-samtaler, psykologtimer, specialundervisning eller i værste fald mistrivsel og vold.


Forfatterinfo:

Maria Dressler er psykolog. Sammen med Camilla Obel leder hun Diamantforløbet i Rødovre Kommune, der er specialiseret i vredeshåndteringsprogrammer, som kan implementeres direkte i praksis.

Camilla Obel er lærer. Sammen med Maria Dressler leder hun Diamantforløbet i Rødovre Kommune, der er specialiseret i vredeshåndteringsprogrammer, som kan implementeres direkte i praksis.

Anmeldercitater:

»I denne bog kommer du hele vejen rundt – både teoretisk og i praksis. […] Det er rent guld! Bogen bør findes på skolens lærer-/pædagogbibliotek«.
Karakteren 12 i AKTbladet

»[…] en bog fuld af kærlighed til alle børn, særligt dem, der har mest brug for kærlighed, dem, der reagerer vildt og voldsomt, og som ofte bliver misforstået. Samtidig en meget praksisnær og brugervenlig bog, der viser stor respekt for de professionelle, som har et kæmpe ansvar over for børnefællesskaber«.
Aut. psykolog Julia Ahlbom i Magasinet P

»En rigtig god og anvendelig bog om udadreagerende børn, og hvordan man finder ind til den sårbarhed, der skjuler sig bag den beskyttende vrede. [...] En rigtig god bog, der gjorde anmelderen klog på både det professionelle og private plan«.
Folkeskolen

»Jeg synes, det er en god bog at blive klog på. Fordi den både har et sikkert teoretisk fagligt fundament, den bygger på, men også fordi den tager læseren i hånden og giver de praktiske redskaber, som er vigtige. At det så hele tiden rent faktisk er forankret i en afprøvet praksis, synes jeg gør bogen til et godt værktøj at have stående i reolen til brug for den pædagog/lærer, der oplever en udfordring hos et barn og mangler inspiration til at komme videre. [...] Derfor er det en bog, jeg klart vil anbefale«.
Bjarne Tolboe Christiansen, daginstitutionsleder, pædagog og diplom i ledelse.

»Dette er den bedste og mest anvendelige fagbog, jeg har læst længe. Jeg kommer til at bruge bogen i mit arbejde som børnepsykolog, dels på grund af de gode eksempler og aktiviteter og dels som anbefaling til pædagoger, lærere og forældre«.
Anne Jeggesen, psykolog

stjernestjernestjernestjernestjerne

»Forfatterne har sammen skrevet en bog, hvor teori og praksis udgør en brugbar helhed. Som læser oplever jeg, at opmærksomheden flyttes fra børns uhensigtsmæssige adfærd til de følelser og hensigter, der ligger til grund«.
Danske Kommuner

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik