FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Henning Emanuel BergNanett Borre
Bevægelse og idræt
– på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU)
Pris 249,95 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  238
ISBN:  9788771184945
Udgave, år:  1, 2015
Oplag, år:  1, 2015
Udgivelse:  Oktober 2015
Indbinding:  Hæftet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3623
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

En grundbog til faget bevægelse og idræt på den pædagogiske assistentuddannelse (PAU).Bogen tager udgangspunkt i fysisk bevægelse og glæden og lysten til at bevæge sig.

Den giver den pædagogiske assistent al den teoretiske og praktiske viden, som er nødvendig for at sætte kropslig læring højt på dagsordenen ude i institutionerne.

Forfatterne formidler det store potentiale, der ligger i at arbejde med udvikling af børns sansemæssige og motoriske færdigheder. Deres overordnede mål er at få den kommende pædagogiske assistent til at glædes over at bevæge sig – og ikke mindst at gøre assistenterne i stand til at bruge deres viden om god fysisk aktivitet i en pædagogisk praksis for at fremme barnets sociale, emotionelle og kognitive udvikling.

Ud over kapitler om teori, motorik, sanser og bevægelse samt et kapitel om legens historie indeholder bogen også en række forslag til aktiviteter og lege fordelt efter aldersgrupper og børn med funktionshæmning.


Forfatterinfo:

Henning Emanuel Berg er uddannet pædagog og har arbejdet som institutionsleder. Han har undervist på både pædagoguddannelsen og på den pædagogiske assistentuddannelse.  

Nanett Borre er uddannet pædagog og motorikvejleder. Hun har en diplomuddannelse i idræt og har arbejdet som børnehaveklasselærer. Hun har desuden undervist på den pædagogiske assistentuddannelse.

Anmeldercitater:

»Bogen er med sit layout i den grad med til, at man straks må gå på opdagelse mellem alle de skønne fotos og de forskellige praktiske idrætsøvelser. [...] Og nu kommer denne bog så til specielt PAU, men den bør faktisk ligge i alle daginstitutioner til inspiration. Bogen er vedkommende og aktuel«.
Steen Flemming Jørgensen, rektor emeritus

»[...] og jeg vil som leder sammen med personalegruppen stille nye spørgsmål, f.eks. hvilke mulighed for bevægelse har børnene i vores institution. Jeg er blevet inspireret af bogen og jeg vil gerne anbefale den til andre interesserede. Bogen er skrevet i en letforståelig tone, og jeg har haft en meget positiv oplevelse, da jeg læste bogen«.
Ute Wagner, daglig pædagogisk leder i en børneinstitution

»Dens budskab om at skabe bevægeglæde går rent ind, både via tekst og billeder. Bogen er velskrevet og veldokumenteret, samtidig med at den er skrevet i et letlæseligt sprog. [...] Jeg ønsker, at alle der arbejder med børn, kender bogens indhold«.
Mette Nørgård Pedersen, dagplejer og motorikvejleder

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik