FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Peter Olesen

Fotograf: Kurt Rodahl Hoppe


Stille København
Pris 129,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  184
ISBN:  9788771187205
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  4, 2019
Udgivelse:  September 2016
Indbinding:  Indbundet
Illustreret i farver
Best.nr.:  3599
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Snup et hvil i en af hovedstadens rolige oaser! Peter Olesen viser dig vej til sine egne favoritsteder i København, hvor du kan søge fred og ro, når du har behov for en pause.Storbylivet har sin helt egen charme. Men vi har alle brug for et hvil i mængden, uanset hvor meget vi elsker byens puls. Pausen, hvor vi kan trække vejret helt roligt, sidde for os selv, i samtale med en ven eller med en bog, giver os kræfter til at kaste os ud i det skønne pulserende byliv igen.

Peter Olesen har i bogen udvalgt 40 steder med inspiration til nærvær og mindfulness. De er hver især meget forskellige, og de spreder sig over Indre By, Frederiksberg, brokvarterene, Nordvest og Valby, men fælles for dem alle er, at de er lettilgængelige. Besøg blandt andet Glyptotekshaven, Christians Kirke, Store Mølle Vej, Østre Anlæg, Heerup Haven, Otto Krabbes Plads, Otto Busses Vej, Valby Gadekær, Pariserhaven, Svine­ryggen og Bispebjerg Hospital.

Med Kurt Rodahl Hoppes smukke fotografier og Peter Olesens personlige og velskrevne tekst får man som læser inspiration til at opsøge både de kendte og ukendte dele af København og Frederiksberg, hvor man kan lade op og slappe af i en ellers travl hverdag.


Forfatterinfo:

Peter Olesen (født 1946) er forfatter og journalist. Siden 1988 har han skrevet og redigeret over 60 bøger, mange af dem om København. Gennem årene har han modtaget en lang række priser og legater. Du kan booke Peter Olesen til at holde foredrag om de emner, han skriver bøger om. Læs mere her.

Anmeldercitater:

»Det er bare værd at læse denne bog af Peter Olesen, som gør det igen og igen. Han kan skrive om steder i hovedstadsområdet, som man ikke anede eksisterede, og på en levende måde så det er noget, man bare må opleve, og billederne der er taget er helt fantastiske«.
Anne Christiansen, social- og sundhedsassistent

»Bogen er endnu et godt argument for at være turist i sin egen by og for i det hele taget at bruge byen noget mere«.
Per Tybjerg Aldrich, Chief Project & Market Manager

»Det er en dejlig bog at have i hænderne. Olesen nyder ganske tydeligt sin by og har brugt tid i den. Og brugt tid på at dykke ned i detaljen, finde ud af historien og formidle den til os læsere med en kærlighed og ægte interesse, så teksten aldrig bliver kedelig«.
Helle Bonde, bibliotekar 

stjernestjernestjernestjerne

»[...] en god bog for alle, der både holder af storbyvandring og grønne oaser. [...] Peter Olesen er som vanligt velskrivende og læseværdig, fordi han både er vidende og ikke bange for at lufte skarpe holdninger«.
Licitationen

»[…] virkelig en gave for dem, der vil finde åndehullerne i det meget grønne København. […] En lystvandring med stilfulde, smukke billeder«.
Lokalavisen Frederiksberg

»Forfatteren Peter Olesen har gjort det igen! […] En dejlig gavebog«.
Antik & Auktion

»[...] en charmerende bog om en charmerende by! [...] Stoffet er formidlet med en entusiasme og glæde over byen, der naturligvis smitter«.
Bogblogger.dk

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik