FRYDENLUND.DK / VAREBESKRIVELSENYHEDSBREV
Din e-mail

Tilmeld mig følgende nyhedsbreve:


Frameld nyhedsbreve

EU’s Persondataforordning:
I henhold til EU’s persondataforordning accepterer jeg hermed ved tilmelding til nyhedsbreve fra Frydenlund A/S, at Frydenlund A/S gennem udbyderen Ubivox Danmark ApS må sende mig nyhedsbreve på min e-mailadresse, indtil jeg selv framelder mig ordningen. Herefter bliver min e-mailadresse slettet. Jeg har mulighed for at klage til Datatilsynet. Dataansvarlig: Vibe Skytte.

Helle Kjærgård

Illustrationer af Christel Ejlersen


Den lille kaospilot
– urolige børn i daginstitutionen og hjemmet
Pris 269,00 kr.
Klik på billedet for at se et større billede

Antal sider:  184
ISBN:  9788771185911
Udgave, år:  1, 2016
Oplag, år:  2, 2016
Udgivelse:  Marts 2016
Indbinding:  Hæftet m. flapper
Illustreret i farver
Best.nr.:  3550
 

Se alle vurderinger af varen

Du skal være logget på for at kunne afgive din vurdering.

Alle børn vil gerne leve op til de voksnes krav og forventninger. Men af og til er kravene for store eller forvirrende, og det bliver et kaos for nogle børn. Bogen guider til, hvordan du kan hjælpe små kaospiloter til en roligere og mere overskuelig hverdag.Den handler om alle de børn, der ikke har en diagnose, men som stadig udviser kaotisk adfærd. Det gør de for at fortælle deres omgivelser, at der er noget i deres hverdag, der ikke fungerer for dem.

Forfatteren viser, hvordan forældre og børnehave kan samarbejde og dermed hjælpe det enkelte barn med at trives og udvikle sig.

Det kræver en indsats af både børn og voksne, men med fokus på de fem store S’er: Samspil, Struktur, Sund kost, Stimulering og Søvn kan uro og kaos blive til ro og dermed et gladere og sundere barn.

Bogen har fokus på børn fra 3 til 6 år og deres hverdag i daginstitutionen og er delt i tre med fokus på barnets udvikling, dagligdagen i institutionen og livet derhjemme.

Den henvender sig til pædagoger, børnepsykologer, børnesygeplejersker, sundhedsplejersker og ikke mindst de forældre, der ønsker at hjælpe de små kaospiloter med at blive bedre til at navigere i hverdagen. 


Forfatterinfo:

Helle Kjærgård er børneneuropsykolog og har i mange år arbejdet med børn og unge, der har udfordret de voksne i deres nærhed – først i specialinstitutioner og som PPR-psykolog, i dag i egen praksis. Du kan læse mere om Helle på hendes hjemmeside neuropsykologen.dk

Anmeldercitater:

»Den formår det usædvanlige, at skrive så alle forstår og kan have glæde af hele indholdet. [...] Den giver mange bud på, hvordan både hjem og institution kan hjælpe begge disse børn til et bedre liv. Det er en god og letlæst bog, som vil være et udmærket udgangspunkt for et samarbejde mellem forældre og professionelle«.
Ulla Liberg, konsulent og lektor i pædagogik

»Bogen er godt skrevet, den er letlæst og let at omsætte til praksis med en lang række praksisnære eksempler og konkrete forslag til at hjælpe de små kaospiloter i deres hverdag, både i hjemmet og i børnehaven. [...] Forfatterens menneskesyn er varmt, anerkendende og omsorgsfuldt, hvilket man mærker i den måde, hun omtaler børnene på i de mange konkrete eksempler, og dette er inspirerende for mig både som menneske og som fagperson. Jeg giver således bogen mine varmeste anbefalinger«.
Majken Skjølstrup, psykolog

»Som sagt er bogen – uden at gå på kompromis med en teoretisk indgangsvinkel (man er ikke i tvivl om forfatterens faglighed) en praksisorienteret brugsbog, der kan anvendes både i børnehaven og af forældre, der ikke sidder inde med pædagogernes faglighed. Den vil også kunne bruges i et godt samarbejde mellem hjem og daginstitution til fordel for barnet«.
Bjarne Tolboe Christiansen, daginstitutionsleder, pædagog, diplom i ledelse

»En spøjs, anderledes og forfriskende bog. I bogen findes der nogle dejlige cases som giver en god forståelse for de børn, der arbejder med at få struktur på dagen og livet«.
Karakteren 10 i AKTbladet

Andre titler af samme forfatter:
Andre kunder har også købt disse titler:

Du skal logge ind før du kan tilmelde dig bogklubben.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan gennemføre købet.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

Du skal logge ind før du kan afgive en vurdering for varen.

Er du tidligere kunde eller medlem af Frydenlunds Bogklub, så log dig ind øverst til højre på siden.
Er det første gang, du køber på frydenlund.dk, så klik på 'Ny kunde' - også øverst til højre på siden.

vis bogforside
Cookies politik